THUIS IN ROTTERDAM

Over Lokkerbol

Na veel ervaring te hebben opgedaan als makelaar bij verschillende makelaarskantoren in Rotterdam, besloot Antoine Lokkerbol in 1999 dat het beter kon én anders moest. Zo is Lokkerbol Makelaardij geboren! Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een deskundig makelaarskantoor bestaande uit 8 gepassioneerde medewerkers met als gezamenlijk doel; tevreden klanten! 

Natuurlijk doen wij hiervoor ook enorm ons best. Wij willen niet van veel een beetje weten, wij willen van één ding heel veel weten. Daarom kiezen wij er voor om ons te richten op specifieke wijken en type woningen in Rotterdam. Hierdoor passen de wijken waarin wij werken als een ouwe jas.

Na ons zelf genoeg op de schouder te hebben geklopt zijn we uiteraard benieuwd naar jou!

Ben je hier terecht gekomen voor het verkopen van jouw huis of het aankopen van jouw droomwoning? Wij gaan deze uitdaging graag met je aan. Laten we je tijdens een bakkie koffie of thee eens meer vertellen over wat we voor je kunnen betekenen. Want wij zijn écht thuis in Rotterdam!

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de grootste en meest bekende makelaarsvereniging. Het feit dat je een NVM-deskundige inschakelt, geeft aan dat je de aan- of verkoop niet aan zo maar een makelaar overlaat. Je kiest voor kwaliteit en deskundigheid.

 

Ons team

NVM Makelaar Rotterdam centrum

Antoine Lokkerbol

NVM Makelaar in Rotterdam

Passie voor zijn vak! Dat is waar Antoine zich door kenmerkt. Niet gek dus dat Lokkerbol Makelaardij inmiddels alweer bijna 25 jaar bestaat. Omdat Antoine de verantwoordelijkheid voelt om zijn team optimaal te laten presteren, zorgt hij voor een goede sfeer op kantoor en vertrouwen in het team. Dat kan elke collega je meegeven! Verder is hij gedreven om samen met het team het beste voor de opdrachtgever te bereiken. Dat doen we uiteraard ook graag voor jou!

Nancy Ooft

Nancy haar carrière is bij Lokkerbol Makelaardij in 2004 begonnen. Ze heeft dan ook al veel mensen aan hun droomhuis geholpen met haar enorme vakkennis! Nancy wordt door klanten omschreven als vriendelijk, betrouwbaar en zeer accuraat. Ook op kantoor maken wij iedere dag weer mee dat zij ontzettend oog heeft voor detail. Nancy werkt niet alleen het meest zorgvuldig, maar heeft ook nog eens een ontzettend goed gevoel voor styling. Zonder Nancy, geen Lokkerbol!

Paola Stark

Assistent Makelaar en House of KIKI Vastgoedstyliste

Na een goede baan in de Hotellerie heeft Paola uiteindelijk besloten om de branche op te zoeken waar ze écht warm van wordt. Waar zij binnen Lokkerbol in 2020 op de binnendienst is begonnen, is Paola nu ook te vinden in de buitendienst. Een echte spil in het web dus! Paola is gedreven en houdt van een persoonlijke aanpak. Het helpen van opdrachtgevers is iets waar zij erg veel energie uit haalt. Paola staat graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden!

Nicky Janssen

Juist de diversiteit van het vak past zo goed bij Nicky. Hij houdt niet van stilzitten! Nicky is sinds 2019 actief op de huizenmarkt in Rotterdam en houdt van korte lijntjes, duidelijkheid en nauw contact met opdrachtgevers. Hij gaat geen uitdaging uit de weg! De combinatie van Brabantse gezelligheid en een echte hands-on mentaliteit maakt dat Nicky met zijn brede glimlach een zeer geliefde collega bij ons op kantoor is. Als hij bij je langskomt, zal je ervaren waarom!

Vera van der Windt

Office Manager en House of KIKI Vastgoedstyliste

Eerder een huis bij ons verkocht of aangekocht? Dan weet je dat Vera overal bovenop zit. Vera is áltijd van alles op de hoogte en begeleid je soepeltjes door het verkoopproces heen. Doordat Vera áltijd van alles op de hoogte is, bekleedt zij binnen Lokkerbol de functie als Office Manager. Verder bakt onze zoetekauw ook nog eens regelmatig het lekkerste bananenbrood voor bij de gezamenlijke ochtendkoffie. Een top collega dus!

Chloé Snijders

Commercieel Medewerkster en House of KIKI Vastgoedstyliste

Enthousiast, attent, spontaan en klantvriendelijk. Dat zijn toch wel de kenmerken die er bij Chloé uitspringen. Deze kenmerken zijn dan ook terug te vinden in haar werk. Daarnaast houdt haar creatieve mindset haar ook niet tegen. Het opstellen van de leukste teksten voor jullie huis doet ze dan ook met alle liefde!

Jesse Mol

Een nieuw gezicht in de vastgoedwereld! Jesse versterkt de binnendienst als commercieel medewerker, de kans is groot dat je hem al een keer aan de telefoon hebt gehad. Klantcontact en gave woningen is waar hij energie uit haalt. Misschien tot snel?!

Corine de Rooij

Administratief Medewerkster

Corine is de vrouw van de cijfertjes, personeelszaken én de WWFT. Geen euro is waar het niet hoort te zijn, daar zorgt ze wel voor. Elke dinsdag en donderdag loopt Corine rond op kantoor en neemt ze haar dorpse gezelligheid met zich mee (én in de zomer de lekkerste aardbeien)!

Waarom Lokkerbol voor jou de beste keuze is

Lokkerbol Makelaardij bestaat al sinds 1999. Na als makelaar veel ervaring te hebben opgedaan bij verschillende makelaarskantoren in Rotterdam besloot Antoine Lokkerbol dat het beter kon en anders moest. In 1999 startte hij het kantoor vanuit huis, om vervolgens in het jaar 2000 ons huidige kantoor aan de Laan op Zuid te betrekken. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een makelaarskantoor met 8 deskundige medewerkers. En dit alles terwijl onze kernwaarden altijd gewaarborgd bleven: op zoek naar het beste voor onze klanten en volledig ontzorgen in het gehele proces!