THUIS IN ROTTERDAM

Over Lokkerbol

Na veel ervaring te hebben opgedaan als makelaar bij verschillende makelaarskantoren in Rotterdam, besloot Antoine Lokkerbol in 1999 dat het beter kon én anders moest. Zo is Lokkerbol Makelaardij geboren! Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een deskundig makelaarskantoor bestaande uit 10 gepassioneerde medewerkers met als gezamenlijk doel; tevreden klanten! 

Natuurlijk doen wij hiervoor ook enorm ons best. Wij willen niet van veel een beetje weten, wij willen van één ding heel veel weten. Daarom kiezen wij er voor om ons te richten op specifieke wijken en type woningen in Rotterdam. Hierdoor passen de wijken waarin wij werken als een ouwe jas.

Na ons zelf genoeg op de schouder te hebben geklopt zijn we uiteraard benieuwd naar jou!

Ben je hier terecht gekomen voor het verkopen van jouw huis of het aankopen van jouw droomwoning? Wij gaan deze uitdaging graag met je aan. Laten we je tijdens een bakkie koffie of thee eens meer vertellen over wat we voor je kunnen betekenen. Want wij zijn écht thuis in Rotterdam!

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de grootste en meest bekende makelaarsvereniging. Het feit dat je een NVM-deskundige inschakelt, geeft aan dat je de aan- of verkoop niet aan zo maar een makelaar overlaat. Je kiest voor kwaliteit en deskundigheid.

 

Ons team

NVM Makelaar Rotterdam centrum

Antoine Lokkerbol

In 1999 ben ik gestart met een eigen kantoor, Lokkerbol Makelaardij.

Intussen is het kantoor uitgegroeid tot een team van 9 sterk gemotiveerde professionals met elk hun eigen kwaliteiten en een gedeelde motivatie om elke dag weer het beste voor onze opdrachtgevers te bereiken.

Dagelijks voer ik gesprekken met onze opdrachtgevers en adviseer over de verkoop van hun huidige huis of over de aankoop van een volgend huis.

Daarnaast is het mijn rol als directeur om ervoor te zorgen dat het team optimaal kan functioneren. Het leukste van mijn werk is te zien dat de dingen die wij als team samen bedenken snel kunnen worden uitgevoerd. Als het dan ook gelijk werkt heb ik een top dag!

Romain van Bruggen

Kandidaat-Makelaar en House of KIKI Vastgoedstylist

Sinds begin 2015 ben ik werkzaam bij Lokkerbol Makelaardij en zit ik hier helemaal op mijn plek!

Door het vele contact met opdrachtgevers en de diversiteit van mijn werkzaamheden is geen dag hetzelfde en dat maakt het werk ook zo leuk. Zo kom ik bij u op bezoek op het moment dat u overweegt om uw huis te verkopen, adviseer ik u over de waarde van uw huis en een te volgen verkoopstrategie en voer ik deze strategie samen met mijn collega’s uit om voor u het beste resultaat te behalen.

We hebben een hecht team met professionele medewerkers die zich dag in dag uit inzetten om het beste resultaat te behalen voor onze opdrachtgevers. De kracht van ons kantoor is naar mijn idee dan ook de echte Rotterdamse ‘hands-on’ mentaliteit van het personeel en het feit dat wij inmiddels veel meer zijn dan een traditionele makelaar.

Angeliene Magielse

Sinds kort maak ik deel uit van het Lokkerbol-team en ga met plezier naar mijn werk. Het is een voorrecht om als makelaar werkzaam te zijn in deze bruisende stad met zijn vele gezichten.

Mijn loopbaan als makelaar ben ik 17 jaar geleden begonnen bij een Zeeuws kantoor, vervolgens heb ik ervaring opgedaan in de regio Breda en Dordrecht/Rotterdam, waarbij ik me gespecialiseerd heb in aankoopbegeleiding.

Wat ik het leukste en meest bijzondere vind aan dit vak, is dat je mensen mag adviseren, begeleiden en ontzorgen bij 1 van de grootste en belangrijkste beslissingen van hun leven, namelijk de aankoop of verkoop van hun woning. Om dit tot een succes te maken, samen met het hele team, geeft veel voldoening en werkplezier.

Vera van der Windt

Commercieel Medewerkster en House of KIKI Vastgoedstyliste

Met een hart voor mensen, dienstverlening en gastvrijheid was het na meerdere jaren in de hotelbranche tijd wat voor wat anders! Met veel plezier werk ik bij Lokkerbol Makelaardij.

Inmiddels weet ik zelf ook hoe het is om een huis te kopen. In 2018 kocht ik samen met mijn vriend ons eerste huis, in Rotterdam. Hierdoor weet ik hoe spannend dat kan zijn en wat er allemaal bij komt kijken: een heleboel! Daarom ontzorg ik graag en zorg ik er samen met mijn collega’s voor dat het hele proces zo soepel mogelijk verloopt.
Elke dag is anders, elke klant is anders; dat maakt het werk ook zo leuk!

In mijn vrije tijd hou ik er van om leuke dingen te doen met vrienden en familie. Zoals een dagje varen, koken of een festival bezoeken.

Werken op een mooie locatie met gezellige collega’s zorgt ervoor dat ik met extra plezier werk!

Paola Stark

Commercieel Medewerkster en House of KIKI Vastgoedstyliste

Na een lange tijd te hebben gewerkt in de hotellerie, heb ik een switch gemaakt en ben ik nu met veel plezier aan het werk bij Lokkerbol Makelaardij.

In 2019 heb ik samen met mijn vriend ons eerste huis aangekocht, waardoor ik als geen ander weet wat voor een spannende onderneming dit is. Hierdoor vind ik het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat het koopproces van A tot Z zorgeloos verloopt. Iedere aankoop, verkoop en klant is anders wat het werk erg afwisselend en uitdagend maakt. Naast deze leuke baan geniet ik graag van mijn vrije tijd. Zo voetbal ik graag en doe ik veel leuke activiteiten met mijn vrienden en familie. Werken op een mooi kantoor in de prachtige stad Rotterdam met een hecht en gezellig team maakt mijn dag tot een feestje!

Corine de Rooij

Administratief Medewerkster

Sinds januari 2015 ben ik werkzaam bij Lokkerbol Makelaardij.

Hier ben ik verantwoordelijk voor de boekhouding. Zo boek ik de in- en verkoopfacturen en de bankafschriften. Verder verzorg ik de salarissen, doe ik de debiteuren- en crediteuren administratie en hou ik de omzet in de gaten.

Ik ben graag met cijfertjes bezig!

Waarom voor ons kiezen

Lokkerbol Makelaardij bestaat al sinds 1999. Na als makelaar veel ervaring te hebben opgedaan bij verschillende makelaarskantoren in Rotterdam besloot Antoine Lokkerbol dat het beter kon en anders moest. In 1999 startte hij het kantoor vanuit huis, om vervolgens in het jaar 2000 ons huidige kantoor aan de Laan op Zuid te betrekken. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een makelaarskantoor met 9 deskundige medewerkers. En dit alles terwijl onze kernwaarden altijd gewaarborgd bleven: op zoek naar het beste voor onze klanten en volledig ontzorgen in het gehele proces!