AANKOOPMAKELAAR ROTTERDAM EN OMSTREKEN

Woning kopen met een aankoopmakelaar

Het aankopen van jouw droomhuis is nog zo makkelijk niet, zeker niet in deze tijd. Gelukkig sta je er niet alleen voor! Lokkerbol Makelaardij staat je graag bij als aankoopmakelaar in Rotterdam tijdens dit proces. Onze ervaren aankoopmakelaars helpen jou met een kritisch oog, humor, kennis en eindeloos veel geduld om jouw doel te bereiken. Wij kennen de dynamiek van de huidige markt in ons Rotterdam. En daar profiteer jij als huizenkoper van. 

Aankoopmakelaar Rotterdam, is het echt nodig?

Heb je in Rotterdam een aankoopmakelaar echt nodig? JA, in de huidige overspannen woningmarkt neem je al snel overhaaste beslissingen. Weet jij waar je op moet letten bij het bezichtigen van de woning? Wij doen het vooronderzoek voor je zodat we goed voorbereid naar de bezichtiging gaan. Is het je droomhuis? Wij helpen je met het uitbrengen van het juiste bod en zorgen dat je niet teveel betaalt. Dat geld kan je beter gebruiken voor die verbouwing van de badkamer of nieuwe meubels voor de woonkamer! Daarnaast weten onze Rotterdamse aankoopmakelaars welke woningen op de markt gaan komen, maar nog niet te koop staan. En dat delen we graag met jou!

Hoe ziet dit proces er dan ongeveer uit? Bekijk de stappen 1-5 hieronder.

1

Huis kopen met een aankoopmakelaar in Rotterdam

Je bent op zoek naar jouw droomwoning in Rotterdam, maar wat is dat eigenlijk? Door middel van een kennismakingsgesprek achterhaalt jouw aankoopmakelaar wat voor jou hét droomhuis is. We leren elkaar echt kennen en staan naast je om je te ontzorgen in dit proces. De wijken in Rotterdam waar wij echt alles over weten zijn:

 

2

Woning Bezichtigen

Een nieuwe woning of appartement op het oog? We plannen de bezichtiging voor je als dat nog niet is gelukt. Kijken doen we samen! Zo kan jij op je gevoel afgaan terwijl wij kijken met een kritisch oog. Wat een teamwork!

3

Jouw aankoopmakelaar regisseert bij het bieden en onderhandelen

Het gevoel zat goed en na overleg ben je er uitgekomen dat dit hét huis van je dromen is. Uit ervaring weten we dat dit het moment is dat je gevoel de overhand neemt. Natuurlijk begrijpen wij dit, maar wij aankoopmakelaars doen er alles aan om jouw belangen te bewaken en je te wijzen op een doordacht bod en de juiste voorwaarden. Zijn we eruit gekomen? Tijd voor een bod! De onderhandeling kun je aan ons overlaten.

4

Yes! Gelukt

Het bod op de woning is door de verkopers geaccepteerd, wat een feest! Er wordt een concept koopovereenkomst toegestuurd door de verkopende partij. Deze nemen we voor je door. Bij akkoord gaan we over tot het tekenen van de koopakte. Gefeliciteerd met de aankoop van je droomhuis! Tijd om de champagne te ontkurken.

Huis kopen met een aankoopmakelaar van Lokkerbol Rotterdam.
5

Verhuizen maar

Het is zover. Voor de levering bij de notaris gaat jouw makelaar nog een keer met je mee naar de woning om een laatste inspectie te verrichten en de meterstanden door te nemen. Als dit allemaal is zoals afgesproken, is het tijd voor de levering bij de notaris. Je hebt de sleutels nu in handen. Tijd voor de verhuizing!

Heb jij ook een professionele aankoopmakelaar in Rotterdam nodig? Neem dan direct contact op met onze NVM aankoopmakelaar.
Wil jij je huis juist verkopen omdat jouw nieuwe droomhuis hebt gevonden? Schakel dan onze verkoopmakelaar in >