Verkoopmakelaar in Rotterdam

Verkoop van je Woning in Rotterdam

Groei je uit je woning of wil je juist graag kleiner wonen omdat je geen idee hebt wat je met alle ruimte moet? Is het gezin uitgebreid of zijn de kinderen juist net uit huis? Of wil je afscheid nemen van je gezellige balkon en is het tijd voor een tuin? Je woning verkopen is spannend! Wij van Lokkerbol Makelaardij in Rotterdam helpen je graag. Met een verkoopmakelaar in de arm heb je een hogere opbrengst en voorkom je juridische verrassingen. Vooral in een complexe markt als Rotterdam is een verkoopmakelaar essentieel.

Wij helpen je graag!

Door onze specialisatie van meer dan 20 jaar in de kenmerkende wijken en de meest gerse type woningen in Rotterdam, begeleiden we jou tijdens dit lastige proces. Je woning te koop zetten is vrij gemakkelijk, maar het succesvol verkopen hiervan is een vak apart. Je wilt natuurlijk de beste prijs én voorwaarden voor je woning krijgen. Daar kunnen wij jou zeker bij helpen. Onze Lokkerbol makelaar komt graag vrijblijvend een kopje koffie bij je drinken om je te informeren over het verkoopproces en wat jouw verkoopmakelaar in Rotterdam hierin voor jou gaat betekenen!

SNel je woning in Rotterdam verkopen.
1

Waardebepaling & onderzoek

Ons werk als Rotterdamse verkoopmakelaar voor jou begint met de waardebepaling van je huis. Door te kijken naar de staat van het huis, de omgeving, hoe de andere woningen in je buurt of straat zijn verkocht en hoe de markt hier is, stellen wij een waarde vast. Aan de hand daarvan doen wij een voorstel over de hoogte van de vraagprijs en hoe we de woning het beste in de markt zetten. Dit is pas het begin!

2

Presentatie van je woning

Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk… dat is zeker ook van toepassing bij het verkopen van jouw huis. De presentatie van jouw woning nemen wij dan ook zeer serieus. Eerst komen we bij je langs om je stylingadvies te geven. Dit helpt je om de woning verkoop-klaar te maken en de ruimtes zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Verder schrijven we een pakkende verkooptekst voor je woning gericht op de doelgroep, zorgen voor fraaie foto’s van de woning, werken met 360 graden foto’s en 3D plattegronden, maken een mooie presentatie én hangen uiteraard een verkoopbord op. Kortom, we gooien alles in de strijd om jouw huis op een onweerstaanbare manier te presenteren.

3

Te koop!

Het is zover! De woning gaat in de verkoop. Wij melden de woning aan op Funda en zorgen voor een pakkende hoofdfoto. Ook promoten we de woning op sociale media en onze eigen website. Omdat wij gespecialiseerd zijn in specifieke Rotterdamse wijken en met regelmaat in dezelfde straten verkopen, kunnen wij gemakkelijk ons eigen netwerk van woningzoekenden inschakelen.

Lokkerbol makelaars zijn gespecialiseerd in de Rotterdamse wijken:

Maar ook buiten deze wijken in Rotterdam helpen we je als makelaardij natuurlijk graag je woning succesvol verkopen.

4

Bezichtigingen van je Rotterdamse woning

Nu wordt het wel heel echt. De bezichtigingen gaan beginnen, dat nemen wij zeer serieus. Misschien is dit wel de koper van jouw woning. Wij zorgen voor een warm welkom, een goede uitleg en passen onze kennis toe om elke vraag te beantwoorden. Na elke bezichtiging koppelen we terug hoe het is gegaan en of de kijkers wellicht een bod op jouw huis gaan doen!

SNel je woning in Rotterdam verkopen.
5

Verkocht!

Er zijn 1 of meerdere geïnteresseerden in jouw woning die een voorstel doen. Wij contacteren en adviseren je, doen de onderhandeling en wijzen je op mogelijkheden, opties en beren op de weg. Het is aan jou of je op een voorstel in wilt gaan. Wij onderhouden het contact met de kopers. Komt het tot een deal, dan maken wij het koopcontract op en zorgen dat deze door beide partijen ondertekend wordt. Gelukt? Gefeliciteerd! Wij zorgen dat het verdere proces ook vlekkeloos verloopt.