NVM Makelaar Rotterdam

Verkoop je Woning in Rotterdam

NVM Verkoopmakelaar in Rotterdam nodig? Groei je uit je woning of wil je juist graag kleiner wonen omdat je geen idee hebt wat je met alle ruimte moet? Is het gezin uitgebreid of zijn de kinderen juist net uit huis? Of wil je afscheid nemen van je gezellige balkon en is het tijd voor een tuin? Je woning verkopen is spannend! Wij van Lokkerbol Makelaardij in Rotterdam helpen je graag. Met een verkoopmakelaar in de arm heb je een hogere opbrengst en voorkom je juridische verrassingen. Vooral in een complexe markt als Rotterdam is een verkoopmakelaar essentieel.

Laat onze echte Rotterdamse makelaars je woning verkopen…

Door onze specialisatie van meer dan 20 jaar in de kenmerkende wijken en de meest gerse type woningen in Rotterdam, begeleiden we jou tijdens dit lastige proces. Je woning te koop zetten is vrij gemakkelijk, maar het succesvol verkopen hiervan is een vak apart. Je wilt natuurlijk de beste prijs én voorwaarden voor je woning krijgen. Dat is wat onze makelaars voor jou regelen. Wil jij ontdekken wat de mogelijkheden zijn om jouw huis in Rotterdam te verkopen?  Dan komen we graag met je in contact. We leggen je alles uit over het verkoopproces en wat jouw verkoopmakelaar in Rotterdam hierin voor jou gaat betekenen!

Snel je woning in Rotterdam verkopen met een makelaar.
Makelaar in Rotterdam nodig?
1

Waardebepaling & onderzoek

Ons werk als NVM makelaar in Rotterdam begint met de waardebepaling van je huis. Door te kijken naar de staat van het huis, de omgeving, hoe de andere woningen in je buurt of straat zijn verkocht en hoe de markt hier in Rotterdam is, stellen wij een waarde vast. Aan de hand daarvan doet jouw verkoopmakelaar een voorstel over de hoogte van de vraagprijs en hoe we de woning het beste in de markt zetten. Dit is pas het begin!

2

Presentatie van je woning

Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk… dat is zeker ook van toepassing bij het verkopen van jouw huis. De presentatie van jouw woning nemen wij dan ook zeer serieus. Eerst komen we bij je langs om je stylingadvies te geven. Dit helpt je om de woning verkoop-klaar te maken en de ruimtes zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Verder schrijven we een pakkende verkooptekst voor je woning gericht op de doelgroep, zorgen voor fraaie foto’s van de woning, werken met 360 graden foto’s en 3D plattegronden, maken een mooie presentatie én hangen uiteraard een verkoopbord op. Kortom, onze makelaars gooien alles in de strijd om jouw huis op een onweerstaanbare manier te presenteren én te verkopen.

Lokkerbol, Makelaar in Rotterdam en omstreken
3

Te koop!

Het is zover! De woning gaat in de verkoop. Wij melden de woning aan op Funda en zorgen voor een pakkende hoofdfoto. Ook promoten we de woning op sociale media en onze eigen website. Lokker bol is gespecialiseerd in enkele Rotterdamse wijken en de lokale woningmarkt. In die buurten verkopen we regelmaat woningen in dezelfde straten, daardoor profiteer jij van ons grote netwerk van woningzoekenden. Soms staan die zelfs al in de rij voor je woning op de markt komt!

Lokkerbol NVM makelaars zijn gespecialiseerd in de Rotterdamse wijken:

Maar ook buiten deze wijken in Rotterdam helpen we je als makelaardij natuurlijk graag je woning succesvol verkopen.

Rondleiding door woning in Rotterdam met makelaar
4

Bezichtigingen van je Rotterdamse woning

Nu wordt het wel heel echt. De bezichtigingen gaan beginnen, dat nemen wij als NVM-makelaars zeer serieus. Misschien is dit wel de koper van jouw woning. Wij zorgen voor een warm welkom, een goede uitleg en passen onze kennis toe om elke vraag te beantwoorden. Na elke bezichtiging koppelt jouw makelaar terug hoe het is gegaan en of de kijkers wellicht een bod op jouw huis gaan doen!

Snel je woning in Rotterdam verkopen met een makelaar.
5

Je woning verkocht!

Er zijn 1 of meerdere geïnteresseerden in jouw woning die een voorstel doen. Je Rotterdamse makelaar contacteert en adviseert je, doet de onderhandeling namens jou, en wijst je op mogelijkheden, opties of beren op de weg. Het is altijd aan jou of je op een voorstel in wilt gaan. Wij onderhouden het contact met de kopers voor je. Komt het tot een deal, dan maken wij het koopcontract op en zorgen dat deze door beide partijen ondertekend wordt. Gelukt? Gefeliciteerd! Wij zorgen dat het verdere proces en de overdracht ook vlekkeloos verloopt.