THUIS IN ROTTERDAM

Social Media

We zijn ontzettend actief op social media. We vinden het belangrijk continu up-to-date te zijn van alle nieuwe kanalen en ontwikkelingen online. We weten ook dat jij online te vinden bent, daarom bieden we al onze huizen aan via Facebook en Instagram, zodat je continu op de hoogte bent en blijft van al onze nieuwe woningen.

Facebook
Het platform waar wij de eerste SNEAK PREVIEW geven van alle nieuwe woningen. Zodra iets online staat op onze website, kan je dit gelijk zien op onze Facebook pagina. Maar we houden je op dit platform ook graag op de hoogte over onze nieuwe blog posts, leuke evenementen in de buurt en interessante ontwikkelingen in Rotterdam.

Instagram
Instagram is voor ons een platform β€˜to inform and inspire’. Op onze Instagram pagina vind je uiteraard al onze nieuwe woningen, maar houden we je ook up-to-date over alles binnen ons kantoor. Het is natuurlijk leuk ons ook wat beter te leren kennen!

Youtube
Voor onze online video rubriek #LiveLikeALocalWithLokkerbol, nemen wij je mee naar ontzettend gave plekken in Rotterdam waar je misschien nog nooit bent geweest. We vinden het namelijk belangrijk dat we informatie kunnen geven over de stad en over activiteiten die wij ook Γ©cht zelf hebben ervaren. Nieuwsgierig? Bekijk ons YouTube kanaal en houd al onze andere social media kanalen in de gaten, want we laten je uiteraard weten wanneer er weer wat online komt.

WhatsApp
Leef je in een rush? Heb je geen tijd om tussendoor te bellen om jouw woonvraag te stellen of een bezichtiging in te plannen? Dan kun je ons ook WhatsAppen viaΒ 06-21351167 en wij reageren zo snel mogelijk op jouw vraag!

Uiteindelijk is niks ons tΓ© gek. Help daarom mee aan ons groeiende platform. Like ons op Facebook, volg ons op Instagram en subscribe op ons YouTube kanaal. Zo mis je nooit het allerleukste nieuws, van je favoriete Makelaar!