Makelaar Kop van Zuid (Rotterdam)

Huis kopen of verkopen in Kop van Zuid?

Ben je op zoek naar een nieuwe woning of appartement op de Kop van Zuid? Of je nou bestaande bouw of nieuwbouw zoekt, bij Lokkerbol Makelaardij in Rotterdam ben je aan het juiste adres.

Onze makelaars uit Rotterdam zijn specialist in de gerste buurten en wijken uit deze havenstad. Klanten geven een ruime 9 op onze lokale marktkennis en deskundigheid.

Wonen op de Kop van Zuid in Rotterdam is werelds. Neem de waterbus of watertaxi naar de stad. Heerlijk een lekker hapje eten en drinken bij de Foodhallen.

Genieten van een lunch met uitzicht op de nieuwe Maas – het zijn de normaalste zaken van de wereld wanneer je op de Kop van Zuid woont.

De Kop van Zuid is een moderne wijk in Rotterdam waar je tegelijkertijd herinnert wordt aan het Rotterdam van de vorige eeuw door historische trekpleisters als Hotel New York en de Cruise Terminal van de Holland Amerikalijn.

Ook vind je hier highlights als het nieuwe Luxor Theater en DE Rotterdam.

Wonen op de Kop van Zuid is wonen op een bruisende plek – het wemelt er van de bedrijvigheid, zowel in de wijk zelf als op de drukbevaren Maas.

Zoek je een woning op de Kop van Zuid, maar zie je door de bomen het bos niet meer?

Wij ontzorgen je graag tijdens de zoektocht naar de woning van jouw dromen!

In je zoektocht naar je nieuwe woning word je overspoeld met vragen en twijfels.

Hoe weet je zeker dat een woning of wijk echt bij je past? Het vinden van een woning in een wijk waar jij je helemaal gaat aarden, voelt soms als het zoeken naar de uitgang van een doolhof.

Er zijn zo veel dingen waar je rekening mee moet houden. Woongeluk valt of staat niet alleen met een woning, maar ook met de wijk waar je woont.

Stel je voor: heb je eindelijk na lang wikken en wegen de woning van je dromen gevonden, blijkt de wijk waar je woont helemaal niet bij je te passen.

Daarvoor helpt Lokkerbol Makelaardij je te behoeden. We helpen je graag in de zoektocht naar jouw nieuwe woning op de Kop van Zuid.

Lokkerbol Makelaardij heeft zich gespecialiseerd in enkele wijken in Rotterdam, waaronder de Kop van Zuid. Al onze makelaars kennen de Kop van Zuid door en door na jarenlange ervaring met deze wijk. Klanten waarderen dit: ze geven een (ruime) 9 op deskundigheid en lokale marktkennis.

We vertellen je alles wat je wilt weten over deze wijk.

Schakel je een van onze deskundige makelaars in, dan weet je zeker dat je professioneel en betrouwbaar advies krijgt van een echté Rotterdamse makelaar.

Huis verkopen op de Kop van Zuid

Maar ook bij een huis wil verkopen komt er veel kijken. Er komen vreemde mensen bij je over de vloer, en dan is het soms een uitdaging om het hoofd koel te houden. Zeker als je moet onderhandelen. Echte makelaars uit Rotterdam die dan alles weten van jouw wijk biedt dan uitkomt.

Lokkerbol helpt je met onderhandelen en je woning verkopen. Een deskundige KIKI Vastgoedstyliste weet precies waar je op moet letten. Zelfs in een moeilijke woningmarkt krijg jij je woning dan verkocht.

Ga jij de woning van je dromen vinden op de Kop van Zuid?

Herken je jezelf in het volgende? Dan is de kans groot dat jij de woning van je dromen gaat vinden op de Kop van Zuid:

  • Je ziet jezelf al lopen door de Kop van Zuid, door straten omgeven met hoge skyscrapers. Je wordt blij van de gedachte aan een dagelijkse wandeling langs de skyline van Rotterdam;
  • Je woont graag dicht bij de stad, maar niet pal in de stad;
  • Je woont graag in een bruisende wijk vol gezellige horecagelegenheden;
  • Je vindt het belangrijk dat je ruime keuze hebt voor openbaar vervoer;
  • Je ziet het wel zitten om de waterbus te nemen naar andere delen van Rotterdam.

Laat je adviseren door een échte Rotterdamse makelaar!

Bij het kopen van een nieuwe woning wil je 100% zeker weten dat je de juiste keuzes maakt. Hoe bepaal je of een vraagprijs te hoog of te laag is? Hoe weet je zeker dat een woning die tiptop in orde lijkt te zijn, ook echt een woning zonder gebreken is? En hoe bepaal je of je je thuis gaat voelen in een nieuwe wijk?

In je zoektocht naar een nieuwe woning komen veel van dit soort vragen opborrelen. Lokkerbol Makelaardij heeft het antwoord op al jouw vragen. We zijn niet als andere makelaars. Lokkerbol is namelijk een échte Rotterdamse makelaar, die thuis is in Rotterdam. We zijn gespecialiseerd in een beperkt aantal Rotterdamse wijken, waaronder de Kop van Zuid. We vinden het erg belangrijk dat we de wijk die jij op het oog hebt van A tot en met Z kennen. Zo weet je zeker dat je écht goed advies krijgt.

Daarom kies je voor advies van Lokkerbol Makelaardij

Deskundig, betrouwbaar en écht Rotterdams. Dat is Lokkerbol Makelaardij in een notendop. Een makelaar van Lokkerbol helpt jou de woning van je dromen in jouw favoriete wijk te vinden. Dit zijn de voordelen van Lokkerbol Makelaardij voor jou:

  • Je krijgt advies van een makelaar die de jouw wijk van A tot en met Z kent;
  • Je bent altijd als op de hoogte van het nieuwste woningaanbod op de Kop van Zuid. Daardoor ben je andere woningzoekenden altijd een stap voor;
  • Je krijgt advies van een makelaar die jouw woonwensen écht begrijpt;
  • Je wordt zoveel mogelijk ontzorgd. Een makelaar van Lokkerbol denkt met jou mee. We gaan met je mee naar bezichtigingen en stellen kritische vragen in jouw belang;
  • Je krijgt advies over wat een goed bod is en wordt behoed voor een bod dat té hoog is.

Aankoopmakelaar Lokkerbol Makelaardij Rotterdam

Zie jij jezelf al wonen op de Kop van Zuid in Rotterdam? Maak dan hier snel vrijblijvend je afspraak met de aankoopmakelaar van Lokkerbol Makelaardij. Of loop eens spontaan binnen. Wel zo gezellig. De koffie staat klaar…

Verkoopmakelaar Lokkerbol Makelaardij Rotterdam

Woning op de Kop van Zuid verkopen? Plan hier direct vrijblijvend je afspraak in met een van onze makelaars.

Is een makelaar inschakelen je nog een stap te ver? Ontdek dan hier alles over wonen op de Kop van Zuid in Rotterdam.