Makelaar Noordereiland (Rotterdam)

Huis kopen of verkopen op het Noordereiland?

Ben je op zoek naar een nieuwe woning op het Noordereiland? Dan ben je bij Lokkerbol Makelaardij in Rotterdam aan het juiste adres.

Wonen op het Noordereiland is wonen op een unieke plek. Het Noordereiland is een van de kleinere wijken in Rotterdam en heeft daardoor een gemoedelijke sfeer.

Wonen op het Noordereiland is wonen in een dorp, in een stad. Het Noordereiland staat bekend om zijn oude en statige panden. Hier vind je de rust die je nodig hebt na een dag hard werken.

Maar ook recreatieve uitstapjes is het Noordereiland ideaal: gezellige koffiebarretjes, een zomers pop-up visrestaurant, relaxte strandwandelingen en lekker eten bij de Fenix Food Factory.

Bovendien heeft het Noordereiland een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer. Je bent in een mum van tijd in de binnenstad.

Geen wonder dat Noordereiland zo populair is bij jonge ondernemers.

Het Noordereiland heeft sinds 2005 de status van beschermd stadsgezicht. Het Noordereiland wordt ook wel het Montmartre aan de Maas genoemd vanwege zijn sfeervolle cafés en restaurants.

Ga jij hier de woning van je dromen vinden? Lokkerbol Makelaardij helpt je hier uiteraard graag bij! Een makelaar (Rotterdam) die zich gespecialiseerd heeft in de leukste wijken. Van Kop van Zuid tot Rotterdam centrum.

Makelaar Noordereiland

Wij ontzorgen je graag tijdens de zoektocht naar de woning van jouw dromen!

Woonplezier valt of staat niet alleen met een woning, maar ook met de wijk. Stel je voor: heb je eindelijk na lang wikken en wegen de woning van je dromen gevonden, blijkt de wijk waar je woont helemaal niet bij je te passen.

Of andersom: je voelt je als een vis in het water in je nieuwe wijk… blijkt je nieuwe woning gebreken te hebben die helemaal niet op zijn gevallen.

Het vinden van de perfecte woning in de voor je perfecte wijk is geen makkelijke opgave.

Lokkerbol Makelaardij helpt je graag in de zoektocht naar jouw nieuwe woning. Lokkerbol Makelaardij is een makelaar (Rotterdam) die specialist is in de tofste wijken in Rotterdam, waaronder het Noordereiland. Klanten geven een dikke 9 op deskundigheid en lokale marktkennis.

We vinden het niet meer dan normaal dat we de wijk waarover we je adviseren ook daadwerkelijk van A tot en met Z kennen.

Schakel je een van onze deskundige makelaars in, dan weet je zeker dat je professioneel en betrouwbaar advies krijgt van een echté Rotterdamse makelaar.

Ga jij de woning van je dromen vinden op het Noordereiland?

Herken je jezelf in het volgende? Dan is de kans groot dat jij de woning van je dromen gaat vinden op het Noordereiland:

  • Je woont graag in een wijk waar de samenhorigheid groot is.
  • Je ziet jezelf al een dagelijkse wandeling maken langs de Nieuwe Maas. Op het Noordereiland ben je namelijk nooit ver van het water.
  • Je woont graag afgelegen, maar niet geïsoleerd. Het Noordereiland is ideaal gelegen met bruggen verbonden met het Rotterdamse bruisende stadscentrum en Rotterdam-Zuid.

Zoek je dus een woning met een ruime woonkamer met 3 slaapkamers op een prachtig eiland midden in de stad? Of heb je andere wooneisen? Lokkerbol heeft verschillende huizen te koop in de gerste wijken van Rotterdam. Woon jij straks op het Montmartre aan de Maas?

Laat je adviseren door een échte Rotterdamse makelaar

Een nieuwe woning kopen is een besluit dat je woongeluk bepaalt voor een groot deel of misschien wel de rest van je leven.

Je vraagt je af wat een goede vraagprijs is voor de woning die jij op het oog hebt, of een woning misschien niet te mooi om waar te zijn is, of je vraagt je af of een wijk wel echt bij je past.

Je krijgt van ons deskundig en betrouwbaar advies.

Lokkerbol Makelaardij heeft het antwoord op al jouw vragen. Wij zijn niet als andere makelaars. Lokkerbol is namelijk een échte Rotterdamse makelaar.

Gespecialiseerd in een beperkt aantal Rotterdamse wijken, waaronder het Noordereiland.

Wij vinden het erg belangrijk dat we de wijk die jij op het oog hebt van A tot Z kennen. Zo weet je zeker dat je écht goed advies krijgt.

Daarom kies je voor het advies van Lokkerbol Makelaardij

Deskundig, betrouwbaar en écht Rotterdams. Dat is Lokkerbol Makelaardij in een notendop.

Een makelaar van Lokkerbol helpt jou de woning van je dromen in jouw favoriete wijk te vinden. Dit zijn de voordelen van Lokkerbol Makelaardij voor jou:

  • Je krijgt advies van een makelaar die het Noordereiland van A tot en met Z kent;
  • Je bent altijd als op de hoogte van het nieuwste woningaanbod op het Noordereiland;
  • Je krijgt advies over wat een goed bod is en wordt behoed voor een bod dat té hoog is;
  • Je wordt zoveel mogelijk ontzorgd. Een makelaar van Lokkerbol denkt met jou mee. We gaan met je mee naar bezichtigingen en stellen kritische vragen in jouw belang;
  • Je krijgt advies van een makelaar die jouw woonwensen écht begrijpt.

In dit artikel ontdek je alles over wonen in de Rotterdamse wijk Noordereiland. Van woningtypes tot voorzieningen, alles komt aan bod.

Neem direct contact op met Lokkerbol Makelaardij Rotterdam voor vrijblijvend advies over wonen op het Noordereiland.