Lokkerbol Woontips: Vastgoedstyling wat en waarom

Lokkerbol Woontips: Vastgoedstyling wat en waarom

Vastgoedstyling, wat en waarom?

Wist je dat maar 20% van alle mensen die een huis bezichtigen door persoonlijke voorkeuren van de verkoper heen kan kijken? Juist daarom is het zo belangrijk om je woning wat extra aandacht te geven voor deze mag gaan shinen voor de camera. Zo wordt de overige 80% van de mensen die komen bezichtigen net zo verliefd op de woning als dat jij bent. En ja, dat gaat verder dan hier en daar wat opruimen of een doekje over je dressoir!
Wij van Lokkerbol Makelaardij weten hier alles van. Zo zijn enkel van onze werknemers gecertificeerd House of Kiki Vastgoedstylist. Dit is dus ook een inbegrepen service die wij aanbieden bij het verkopen van jouw woning! We komen bij je langs en bespreken hoe we de woning het beste tot zijn recht kunnen laten komen als de fotograaf langskomt. Want daar hebben wij heel wat trucjes voor 😉

De inrichting van je woning is bij de verkoop meer dan belangrijk. Zo proberen we altijd om de ruimtes zo ruim mogelijk te laten lijken en aanvoelen. Dat lukt gemakkelijk met wat schuifwerk of een andere indeling. Dat kan er voor zorgen dat een woning al heel anders oogt. Je krijgt namelijk nooit een tweede kans voor een eerste indruk… Verder schrijven we een pakkende tekst gericht op de doelgroep, zorgen voor fraaie foto’s van de woning, werken met 360 graden foto’s en 3D plattegronden, maken een mooie presentatie én hangen uiteraard een verkoopbord op. Kortom, we gooien alles in de strijd om jouw huis op een onweerstaanbare manier te presenteren!