Woningaanbod Rotterdam

Direct contact over deze woning?

Bel 010-4047749 WhatsApp: 06-21351167 Mail: info@lokkerbol.nl

Foto's (32)

Plattegrond (6)

Parallelweg 110

3072 KN Rotterdam

565.000,-

120m²

100m²

4 slaapkamers

A

Energielabel A

Omschrijving

Vraagprijs woning: € 565.000 k.k. inclusief parkeerplaats!

FIJNE EENGEZINSWONING! Deze ruime en moderne 3-laagse eengezinswoning beschikt over maar liefst 4 slaapkamers, een lekkere tuin én een eigen parkeerplaats! Op de Kop van Zuid woon je vlakbij het Centrum en Katendrecht; een zeer centrale plek! Pak jij alvast de verhuisdozen?

Deze eengezinswoning is verdeeld over drie woonlagen. We starten op de begane grond. Via de hal kom je aan in de woonkamer. Hier word je verrast door het hoge plafond. De vide zorgt ervoor dat de ruimte zeer hoog en maakt hem bovendien uniek maakt! De open L-keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koel-vriescombinatie, Quooker (2019), uittrekbare pannenkast en veel kastruimte. De woonkamer biedt verder genoeg ruimte voor een fijne eet- en zithoek. Laat die housewarming maar beginnen! Grenzend aan de woonkamer is de tuin te vinden, gelegen op het noord-oosten. Begin hier de dag in de zon met een kop koffie en eindig hem in het hoekje van de tuin. In de tuin is nog een schuur gelegen, met veel opbergruimte, en de achterom. Vanaf hier loop je ook gemakkelijk naar je eigen parkeerplaats toe.

Terug naar binnen. In de woonkamer vind je nog een trapkast, handig voor het opbergen van de voorraad. In de hal is een moderne toiletruimte met fontein te vinden. Op de gehele verdieping ligt een plavuizen vloer.

De trap op, naar de 1e verdieping. De eerste verdieping biedt twee slaapkamers, beide van fijn formaat (één kleinere en één grote). De kamer aan de voorzijde is voorzien van horren; ideaal! Ook is hier de badkamer gelegen, uitgerust met een dubbele inloop regendouche en infrarood UV-paneel, enkele wastafel met meubel en 2 kranen, designradiator en toilet (II). Na een lange dag zorgt het infrarood UV-paneel ervoor dat je spieren ontspannen. Tevens is hier nog een bergkast met de wasmachine- en drogeraansluiting. Opbergruimte zat!

We vervolgen naar de 2e en tevens laatste verdieping. Voorheen was hier één grote slaapkamer, echter hebben de huidige bewoners hier een extra kamer gemaakt. Hierdoor zijn er maar liefst 4 slaapkamers. Beide kamers zijn ruim en de kamer aan de voorzijde is wederom voorzien van een inbouwkast en een hor. Zowel de eerste als de tweede verdieping zijn voorzien van een nette laminaatvloer.

Last but not least beschikt je ook nog over je eigen parkeerplaats, op het afgesloten terrein. De parkeerplaats is inbegrepen bij de vraagprijs.

Ben jij klaar voor een nieuw woon avontuur? Bel naar ons kantoor; wij plannen graag een afspraak met je in!

Persoonlijke noot verkoper:
Met veel plezier hebben wij gewoond aan de Parallelweg. De ligging is ideaal: dichtbij het bruisende stadscentrum, maar toch in een rustige omgeving. Alle voorzieningen die je nodig hebt, zijn binnen handbereik en de uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer maken de locatie extra aantrekkelijk. We blijven dan ook graag in deze fijne buurt wonen.

De wijk:
Vroeger een echte havenarbeidersplek en nu kun je er fantastisch wonen met een overweldigend uitzicht. De Kop van Zuid is een levendige en vooral centraal gelegen wijk met alle voorzieningen binnen handbereik. Voor de deur de ingang van de metro, met 2 haltes ben je in de stad. Het Luxor theater bevindt zich op slechts 5 minuten lopen.
Diverse winkels, grote supermarkten als Albert Heijn en de Jumbo en restaurants tref je op loop- en fietsafstand. Zo kun je in het Entrepotgebouw of bij Vuurplaat langs voor de dagelijkse boodschappen, geniet je van cultuur en horeca op de Wilhelminapier en ben je met enkele minuten in het bruisende stadscentrum om te winkelen. En het wordt alleen maar leuker. Aan de Laan op Zuid wordt op dit moment een nieuw zwembad gebouwd en komen er maar liefst drie grote stadsparken in de buurt erbij.

Openbaar vervoer voorzieningen:
Alle voorzieningen zoals het openbaar vervoer (tram, metro, NS-station, watertaxi en bus) zijn op korte loopafstand. Zo kun je bij metro- en tramhalte Wilhelminaplein opstappen op diverse lijnen. Je kunt zelfs met de Randstadrail vanaf hier helemaal naar Den Haag en treinstation Zuid ligt op nog geen minuut fietsafstand. Eens op een andere manier jezelf laten vervoeren? Dan kun je met de watertaxi ook een heel eind komen in Rotterdam! De woninglocatie voorziet in goede uitvalswegen met een snelle bereikbaarheid naar de A16 en A15.

Parkeren:
Parkeren doe je gemakkelijk op je eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.
Deze is bij de vraagprijs inbegrepen.

Restaurants en uitgaansgelegenheden:
Je kunt bijvoorbeeld winkelen of op één van de gezellige terrassen genieten in de nabijgelegen Entrepothaven. Om de hoek vind je het Nieuwe Luxor Theater, Hotel New York of filmtheater LantarenVenster op de Wilhelminapier, maar ook het bruisende centrum van Rotterdam en het hippe Katendrecht zijn binnen enkele minuten te bereiken. Ook zijn het Feyenoord stadion en naastgelegen Pathé bioscoop met diverse bouwmarkten en winkels op korte afstand gelegen.

Indeling:

Begane grond: entree, hal, toiletruimte met fontein
Woonkamer met eetkamer: ± 29 m² met vide en trapkast
Keuken: ± 7 m² voorzien van diverse inbouwapparatuur t.w. een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koel-vriescombinatie, Quooker (2019), uittrekbare pannen kast en veel kastruimte
Tuin: ± 31 m², met houten schuur: ± 4 m²

1e verdieping: overloop
Slaapkamer I: ± 15 m², voorzien van inbouwkast & hor
Slaapkamer II: ± 9 m²
Badkamer: ± 5 m², voorzien van een dubbele inloop regendouche en infrarood UV-paneel, enkele wastafel met meubel en 2 kranen, designradiator en toilet (II)
Inpandige berging: ± 1 m², met wasmachine- en drogeraansluiting en mechanische ventilatie

2e verdieping: overloop
Slaapkamer III: ± 15 m², voorzien van hor
Slaapkamer IV: ± 13 m²

Kenmerken en bijzonderheden:

Bouwjaar: 2012
Woonoppervlakte: ± 120 m²
Inhoud: ± 464 m³
Perceeloppervlakte: ± 99 m²
Eigen grond!
VvE bijdrage parkeerplaats 2024: ± € 27,- per maand
Verwarming en warm water: stadsverwarming
Energielabel: A
De woning beschikt over een alarmsysteem
Mechanische ventilatie (2023)
Nieuwe rookmelders (2024)
Schuur in de tuin: ± 4 m²
Oplevering: in overleg, indicatie mei 2025

Ons advies bij het kopen van jouw nieuwe woning? Neem jouw eigen NVM makelaar mee!

Toelichtingsclausule maatvoering
De branchebrede meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien bepaalde maten of oppervlaktes voor u van wezenlijk belang zijn, dan adviseren wij u deze na te meten.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

+ Lees meer

Kenmerken

Vraagprijs

€565.000,-

Bouwjaar

2012

Oppervlakte

120m²

Kamers

5

Bouw vorm

Bestaande bouw

Ligging

In woonwijk

Kwaliteit

Goed

Slaapkamers

4