Woningaanbod Rotterdam

Direct contact over deze woning?

Bel 010-4047749 WhatsApp: 06-21351167 Mail: info@lokkerbol.nl

Foto's (29)

Plattegrond (3)

Rosestraat 1315

3071 AL Rotterdam

580.000,-

92m²

2 slaapkamers

A++

Energielabel A++

Omschrijving

Vraagprijs woning: € 580.000,-
Vraagprijs parkeerplaats: € 35.000,-

WONEN IN IMAGINE! Dit gave 3-kamer appartement, gelegen op de 11e verdieping van het nét opgeleverde nieuwbouwproject Imagine, voldoet aan al jouw woonwensen! Dit is duurzaam, ruimtelijk én luxe wonen met fantastisch uitzicht op de Maas, de Kuip en de van Brienenoordbrug. Inpakken en intrekken maar!

De lift in de luxe hobby brengt je naar de 11e verdieping. Via de ruime hal stap je de woonkamer binnen, waarbij een geweldig uitzicht je tegemoet komt. De woonkamer is voorzien van gigantische raampartijen tot de grond en een balkon over de gehele breedte en lengte van de woning. Dit brengt een hoop natuurlijk licht met zich mee. De ideale ligging geeft je een spectaculair uitzicht over Rotterdam, de Maas en bij mooi weer nog veel verder. Door de gehele woning ligt een mooie lichte PVC-vloer en is er vloerverwarming- en koeling; wat een luxe!

De keuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Het lichte marmerlook aanrechtblad in combinatie met de mat grijze frontjes geven de keuken een strakke uitstraling. Door de open keuken houd je gezellig contact met je gasten.

Het appartement beschikt over twee royale slaapkamers. De grootste van de twee slaapkamers heeft een handige tussenruimte waar je goed een op maat gemaakte kast kunt maken. Beide slaapkamers geven je toegang tot een balkon. Daarnaast kan je om het gehele appartement heen lopen. Zet bij mooi weer de deur open en geniet van een frisse wind en uitzicht. Verder is de woning voorzien van een luxe badkamer en toiletruimte, beiden in dezelfde stijl doorgevoerd; solid surface meubel met beige tegels en messingkleurige kranen. Dit wil je, toch? In de gang is nog een berging gelegen met de wasmachine- en drogeraansluiting.

Ten slotte wordt er bij deze woning een eigen parkeerplaats aangeboden in de onderbouw van het complex én een externe berging.

Ben jij al enthousiast? Neem contact op met ons kantoor; wij plannen graag een bezichtiging met je in!

Indeling

11e verdieping: entree, toiletruimte met fontein
Woonkamer: ± 27 m² met aansluitend balkon ± 28 m²
Keuken: ± 6 m² voorzien van diverse inbouwapparatuur t.w. een 4-pits inductiekookplaat, koelkast met vriesvak, vaatwasser en combi oven
Slaapkamer I: ± 18 m²
Slaapkamer II: ± 14 m²
Badkamer: ± 4 m², voorzien van een inloop regendouche, wastafel met meubel en verwarmde spiegel
Inpandige berging met wasmachine- en drogeraansluiting en aansluiting vloerverwarming

Kenmerken en bijzonderheden

Bouwjaar: 2024
Woonoppervlakte: ± 93 m²
Inhoud: ± 338 m³
Eigen grond!
VvE bijdrage woning met parkeerplaats 2024: ± € 180,- per maand
Verwarming en warm water: stadsverwarming
Vloerverwarming en vloerkoeling (WKO-installatie)
Ventilatie met warmteterugwinning
Energielabel: A++
Parkeerplaats: ± 12 m²
Berging op BG: ± 5 m²
Gemeenschappelijke fietsenberging
Gemeenschappelijke scooterruimte
Toegang tot de gezamenlijke binnentuin
Oplevering: in overleg, kan snel
In de koopakte zal een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen

Imagine
Imagine is een echte eyecatcher in Rotterdam. Het is een beeldbepalend appartementengebouw met toonaangevende architectuur. Het bestaat uit twee torens omzoomd door stadswoningen en commerciële ruimten. In de plint bevinden zich de stadswoningen en binnenhof- en binnentuinappartementen. De appartementen liggen op de 6e t/m 22e verdieping. Het uitzicht is werkelijk waar spectaculair! Je woont hier in een stedelijk gebied, maar het binnenhof bied je een groene oase van rust in de stad.

De wijk
Vroeger een echte havenarbeidersplek en nu kun je fantastisch wonen en recreëren in deze dynamische wijk die zich transformeert tot een levendige stedelijke bestemming. Gelegen aan de zuidelijke oever van de Maas, tien minuten fietsen vanaf het centrum van Rotterdam en tevens alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Diverse winkels en grote supermarkten, zoals de Albert Heijn en de Lidl, vind je bij de Vuurplaat. Ook woon je vlakbij het stadion met haar XL-winkels, Pathé, bowling en vele horeca gelegenheden. In het late voorjaar van 2024 werd het project Imagine op de kruising Laan op Zuid / Rosestraat opgeleverd met in de plint meerdere commerciële voorzieningen, zoals bijvoorbeeld een koffiebar, lunchplek of kleine winkels. Bovendien wordt het veelzijdige sportcomplex ‘Huis op Zuid ’ verwacht in 2024, een verrijking voor sportliefhebbers. De komende jaren komen er maar liefst drie grote stadsparken in de buurt bij, namelijk het Rijnhavenpark, het Nelson Mandelapark aan de Maashaven en het getijdenpark Feyenoord. De laatste loopt van het Malletgatpark (om de hoek van de straat) tot aan het Eiland van Brienenoord. Hier wordt één groot Getijdenpark aangelegd, waardoor er een nieuw recreatief en ecologisch gebied ontstaat langs de oevers van de Nieuwe Maas. Hier fiets of wandel je dadelijk langs de groene oevers. Kortom, de Kop van Zuid bruist van leven en variëteit, een plek waar architectuur een verhaal van diversiteit en innovatie vertelt.

(Openbaar) vervoer
Op de hoek van de straat vind je de tramhalte Valkenoordseviaduct. Vanaf hier pak je tram 23 of 125 en ben je binnen 10 minuten bij de koopgoot. Pak je liever de trein vanaf station Zuid? Dan sta je binnen 5 minuten op station Blaak. Bij het treinstation vind je tevens bus 33 (via centrum naar Overschie) en bus 66 richting Zuidplein. De metrohaltes van Rijnhaven en Wilhelminaplein zijn op loop- en fietsafstand. Vanaf hier kan je zelfs naar Den Haag met de Randstadrail. Eens op een andere manier jezelf laten vervoeren? Dan kun je met de watertaxi ook een heel eind komen in Rotterdam! De woninglocatie voorziet in goede uitvalswegen met een snelle bereikbaarheid naar de A15 en A16.

Parkeren
Parkeren doe je gemakkelijk op je eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.
De vraagprijs voor parkeerplaats betreft € 35.000,- k.k.

Restaurants en uitgaansgelegenheden
Je kunt bijvoorbeeld winkelen of op één van de gezellige terrassen genieten in de nabijgelegen Entrepothaven. Om de hoek vind je het Nieuwe Luxor Theater, Hotel New York of filmtheater LantarenVenster op de Wilhelminapier, maar ook het bruisende centrum van Rotterdam en het hippe Katendrecht zijn binnen enkele minuten te bereiken. Ook zijn het Feyenoord stadion en naastgelegen Pathé bioscoop met diverse bouwmarkten en winkels op korte afstand gelegen.

Ons advies bij het kopen van jouw nieuwe woning? Neem jouw eigen NVM makelaar mee!

Toelichtingsclausule maatvoering
De branchebrede meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien bepaalde maten of oppervlaktes voor u van wezenlijk belang zijn, dan adviseren wij u deze na te meten.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

+ Lees meer

Kenmerken

Vraagprijs

€580.000,-

Bouwjaar

2024

Oppervlakte

92m²

Kamers

3

Bouw vorm

Bestaande bouw

Ligging

In woonwijk
Vrij uitzicht

Kwaliteit

Goed

Slaapkamers

2