Woningaanbod Rotterdam

Direct contact over deze woning?

Bel 010-4047749 WhatsApp: 06-21351167 Mail: info@lokkerbol.nl

Foto's (33)

Plattegrond (4)

Cor Kieboomplein 196

3077 MK Rotterdam

425.000,-

113m²

3 slaapkamers

A

Energielabel A

Omschrijving

OP VRIJDAG 25 OKTOBER 2024 13:00 – 15:00 KUNT U DEZE WONING BEZICHTIGEN TIJDENS HET OPEN HUIS. MELD U HIERVOOR AAN VIA HET CONTACTFORMULIER OP FUNDA. BENT U OP DEZE DATUMS NIET IN DE GELEGENHEID NEEM DAN CONTACT MET ONS OP VOOR HET MAKEN VAN EEN INDIVIDUELE AFSPRAAK.

Vraagprijs woning: € 425.000,- k.k.
Vraagprijs parkeerplaats: € 25.000,- k.k.

VERANDA VIBES! Deze FANTASTISCHE 4-KAMER MAISONNETTE, gelegen op de 5e en 6e verdieping, met eigen berging én parkeerplaats, wil je zien! De woning is gelegen in de wijk ‘de Veranda’, aan de Nieuwe Maas. Lees met ons mee en kom alle ins en outs te weten!

De lift in de centrale hal brengt je naar de 5e verdieping. Via de ruime hal kom je aan in de woonkamer. Door de grote raampartijen aan weerszijden van de woning is de woonkamer een hele lichte ruimte. Deze ruimte biedt genoeg plek om een gezellige zit-en eethoek te creëren. De woonkamer grenst direct aan het balkon, welke gelegen is op het zuiden. Hier geniet je na een lange (werk) dag van de zon onder het genot van een hapje en drankje, met uitzicht op de Kuip. De gevel aan de balkonzijde is voorzien van een knik arm zonnescherm (2021), elektrisch te bedienen met afstandsbediening en een app. Zo is het ’s zomers goed uit te houden en houd je het binnen koeler.

De open L-keuken is voorzien van de nodige gemakken waaronder een 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, combi oven, vaatwasser en genoeg werkruimte. Alles in huis dus om een lekker maal te koken! De huidige eigenaren hebben op de plaats van de koelkast extra opbergruimte gecreëerd, de aansluiting voor een koelkast zit er nog wel. In de gang is een separate toiletruimte (I) met fontein te vinden en een handige trapkast met melkglazendeur, hier kun je veel voorraad kwijt.

De woonkamer, hal en trapkast zijn voorzien van een mooie Porcelanosa tegelvloer.

Via de trap loop je omhoog naar de 6e verdieping. Hier zijn maar liefst drie slaapkamers te vinden, allemaal van fijn formaat. De twee kamers aan de zuidkant zijn voorzien van sunscreens (2021), ideaal!
Deze zijn te bedienen met dezelfde afstandsbediening en app als de zonwering beneden.
Door naar de badkamer, die is uitgerust met een ligbad met douchefunctie, een aparte douchecabine, een enkele wastafel met meubel en een radiator. Ook op deze etage is een aparte toiletruimte te vinden. Tot slot is er nog een royale berging op deze etage. Hier kun je veel spullen in kwijt op het ingebouwde wandrailsysteem en bevindt zich tevens ook de wasmachine- en drogeraansluiting. Zo is dit altijd lekker uit het zicht! Deze gehele etage is voorzien van een nette laminaatvloer (2019).

Tot slot beschikt het appartement nog over een externe berging én een eigen parkeerplaats. De parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage wordt aangeboden voor € 25.000,- k.k.

Persoonlijke noot verkoper:
Wij hebben deze woning destijds gekocht omdat hij bijzonder ruim is met veel lichtinval, een balkon op het zuiden en een blijvend prachtig uitzicht op de Maas.
De gemeente Rotterdam heeft grootse plannen met de ontwikkeling van dit gebied. Ook de bouw van een brug naar de overkant staat hierin op de planning, ook al zijn de verbindingen nu ook prima. De overkant en het centrum komen hierdoor nog makkelijker dichterbij.
De ruime opzet van het huis maakt het heel fijn om in te wonen. Door de zonwering is het wooncomfort in de zomer op de warmste dagen echt significant verbeterd. Nu kun je het hele jaar rond genieten van het huis en de buitenruimte. Binnen enkele minuten sta je beneden aan de boulevard met fantastisch uitzicht over de Nieuwe Maas. Ook van binnen kun je genieten van dit mooie uitzicht vanuit de keuken en de master slaapkamer. Het uitzicht op het water met alle voorbijkomende bootjes en andere vaartuigen gaat nooit vervelen en is iets wat wij zeker gaan missen. Ook goed om te weten is dat het gebouw netjes wordt bijgehouden door een betrokken VvE.

De bereikbaarheid met OV, auto en fiets maken het ook een heel praktische locatie. Je rijdt binnen enkele minuten de snelweg op. Naast de goede bereikbaarheid van het centrum, zijn bovendien alle voorzieningen ook dichtbij te vinden. Deze voorzieningen zullen in de toekomst nog verder uitgebreid worden door Feyenoord City, het ontwikkelingsplan van de gemeente in het gebied direct naast de Veranda.

De wijk:
De Veranda is een relatief jong gebied met haar komst in de eind jaren ’90. Het is een plek met aan de ene zijde heerlijke rust van de voorbijvarende boten en het kabbelende water van de Nieuwe Maas en aan de andere zijde de gezellige drukte van jong-Rotterdam die De Veranda bezoekt voor het nodige vermaak. De Veranda is dan ook voor jong en oud the place-to-be en maakt het een écht Rotterdamse wijk! Op zoek naar wat meer groen en rust? Dan kunt je langs de kade aan de Nieuwe Maas heerlijk uitwaaien of een rondje wandelen op het Eiland van Brienenoord.

Uitvalswegen:
Over het Varkenoordseviaduct en de Laan op Zuid ben je via de Erasmusbrug met de fiets of auto binnen een mum van tijd in het bruisende stadscentrum. Dicht in de buurt zijn ook diverse uitvalswegen. Via de Stadionweg is snel de oprit Feijenoord van de A16 nabij de Van Brienenoordbrug te bereiken.

Openbaar vervoer voorzieningen:
In de wijk zijn verschillende openbaar vervoer voorzieningen zoals tramlijn 23 die pendelt tussen P+R Beverwaard en Marconiplein en treinstation Rotterdam-Zuid vind je op loopafstand. Eens op een andere manier jezelf laten vervoeren? Dan kun je met de watertaxi ook een heel eind komen in Rotterdam!

Parkeren:
Parkeren doe je gemakkelijk op je eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage met elektrische toegangspoort. De vraagprijs voor parkeerplaats betreft € 25.000,- k.k.

Restaurants en uitgaansgelegenheden:
Om het wonen op De Veranda nog aangenamer te maken, heb je op loopafstand verschillende restaurants, uitlopend van heerlijke pasta’s bij Happy Italy tot verfijnde Afghaanse gerechten bij Helai en all you can eat sushi bij Shabu Shabu. Ook zal jij je in deze wijk niet snel vervelen, want je hebt er onder andere een grote Pathé bioscoop, bowling en een sportschool om de hoek.

Indeling:

5e verdieping: entree, toiletruimte met fontein (I)
Woonkamer: ± 25 m², met toegang tot het balkon: ± 7 m²
Keuken: ± 14 m² voorzien van diverse inbouwapparatuur t.w. 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, combi oven, vaatwasser en genoeg werkruimte
Trapkast

6e verdieping: overloop, toiletruimte
Slaapkamer I: ± 15 m² met vaste kastenwand met schuifdeuren en uitzicht op de Maas
Slaapkamer II: ± 15 m²
Slaapkamer III: ± 10 m²
Badkamer: ± 6 m², voorzien van een ligbad met douchefunctie, douchecabine, enkele wastafel met meubel, radiator
Inpandige berging: ± 4 m², met wasmachine- en drogeraansluiting en mechanische ventilatie

Kenmerken en bijzonderheden:

Bouwjaar: 2002
Woonoppervlakte: ± 113 m²
Inhoud: ± 344 m³
Erfpacht afgekocht tot 16 december 2049
VvE bijdrage woning 2024: ± € 194,- per maand
VvE bijdrage parkeerplaats 2024: ± € 23,- per maand
Verwarming en warm water: stadsverwarming
Energielabel: A
Eigen berging in de onderbouw: ± 8 m²
Toegang tot de gezamenlijke binnentuin
Oplevering: in overleg, indicatie januari 2025
In de koopakte zal een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen.
Ons advies bij het kopen van jouw nieuwe woning? Neem jouw eigen NVM makelaar mee!

Toelichtingsclausule maatvoering
De branchebrede meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien bepaalde maten of oppervlaktes voor u van wezenlijk belang zijn, dan adviseren wij u deze na te meten.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

+ Lees meer

Kenmerken

Vraagprijs

€425.000,-

Bouwjaar

2002

Oppervlakte

113m²

Kamers

4

Bouw vorm

Bestaande bouw

Ligging

In woonwijk
Vrij uitzicht

Kwaliteit

Goed

Slaapkamers

3