Woningaanbod Rotterdam

Direct contact over deze woning?

Bel 010-4047749 WhatsApp: 06-21351167 Mail: info@lokkerbol.nl

Foto's (33)

Plattegrond (2)

Charloisse Hoofd 59C

3087 CA Rotterdam

395.000,-

102m²

2 slaapkamers

A

Energielabel A

Omschrijving

Vraagprijs woning: € 395.000,- k.k.
Vraagprijs parkeerplaats: € 25.000,- k.k. (optioneel)

WONEN MET UITZICHT! Dit ruime 3-kamer hoekappartement met royaal balkon is gelegen op de 5e verdieping van het complex ‘De Hoge Maas”. Met een uitzicht op de bekende Rotterdamse iconen waaronder de Erasmusbrug, het SS Rotterdam en de Euromast zit je hier FRONT ROW! Dit appartement wil je écht niet missen!

We beginnen in de woonkamer, die zeer ruim van formaat is. Het eerste wat opvalt; een waanzinnig uitzicht. Vanaf de bank kijk je uit op de Nieuwe Maas, een uitzicht wat niet zal vervelen en waar altijd bedrijvigheid is van de scheepvaart – zowel klein als groot. Zie jij jezelf hier al zitten?! De ramen aan weerszijden zorgen voor een hoop natuurlijk lichtinval. Er is plaats voor het creëren van een lekkere zit- en eethoek. Aansluitend aan de woonkamer vind je het balkon. Plaats hier een lounge set en geniet in alle rust van het schitterende uitzicht. De keuken is netjes en voorzien van de nodige inbouwapparatuur, werk- en opbergruimte.

Via de gang vervolgen we naar de slaapkamers, hier zijn er totaal 2 van. Beiden kamers zijn van ruim formaat en voorzien van een hor. Verder vind je in de gang nog de badkamer, een toiletruimte en de inpandige berging met de wasmachine- en drogeraansluiting; ideaal!

Op de begane grond vind je nog een gezamenlijke fietsenstalling. Tenslotte ben je altijd verzekerd van een parkeerplek; bij de woning wordt een parkeerplaats verkocht. De vraagprijs van de parkeerplaats is € 25.000,- k.k.

Wil jij een kijkje nemen bij dit appartement? Bel snel naar ons kantoor en wij plannen graag een bezichtiging met je in!

Indeling:
5e etage: entree, hal, toiletruimte
Woonkamer: ± 42 m², met toegang tot het balkon: ± 8 m²
Keuken:± 7 m² met inbouwapparatuur t.w. een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi magnetron (2023), vaatwasser (2022), koelkast en veel kastruimte.
Slaapkamer I: ± 12 m² met hor en schuifkast
Slaapkamer II: ± 9 m² met hor
Berging: ± 6 m², met wasmachine- en drogeraansluiting
Badkamer: ± 7 m² voorzien van een ligbad met douchefunctie, douchecabine en dubbele wastafel

Kenmerken en bijzonderheden:

Bouwjaar: 2001
Woonoppervlakte: ± 102 m²
Inhoud: ± 309 m³
Erfpacht afgekocht tot 20 juni 2049.
VvE bijdrage 2024: ± € 247,- per maand
Mechanische ventilatie
Verwarming en warm water: cv-ketel (bouwjaar 2016)
Energielabel: A
Oplevering: in overleg, kan snel
Op -1 zijn er meerdere gemeenschappelijke bergingen voor fietsen, motorfietsen en scootmobiels
In de koopakte zal een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen.
LET OP; de wijk Oud-Charlois valt onder de opkoopbescherming heeft een WOZ onder de €435.000,- k.k. Dit houdt in dat de woning NIET kan worden gekocht voor de verhuur. Er wordt hierbij een uitzondering gemaakt aan eerstegraads bloedverwanten. Kijk op de website van de Gemeente voor meer informatie: https://www.rotterdam.nl/opkoopbescherming.

De wijk:
Charlois, gelegen in het zuidwesten van Rotterdam, heeft een rijke geschiedenis als onderdeel van Rotterdam en als losse gemeente. De naam Charlois blijft toch altijd een lastige naam om uit te spreken voor de niet-Rotterdammers. Men denkt al snel dat je de wijk uitspreekt op zijn Frans, maar je spreekt het toch echt uit als “Sjaarloos”. De wijk is een dynamische, culturele buurt die zowel jong als oud aantrekt. De diverse voorzieningen als winkels, restaurants, scholen en sportfaciliteiten zorgen voor een levendige sfeer. In het oosten van Charlois vind je het grote winkelcentrum Zuidplein en de bekende evenementenhal Ahoy.

Openbaar vervoer voorzieningen:
Alle voorzieningen zoals het openbaar vervoer (tram, metro en bus) zijn op korte loopafstand.
Charlois heeft meerdere tramlijnen met als belangrijkste tramlijn 2, 20 en 25. Dit zijn de directe verbindingen naar Rotterdam centrum. Liever met de bus op stap? Buslijn 44 en 77 zorgen ervoor dat je je zo in het centrum van Rotterdam bevindt. Een belangrijke metrostation is metrostation Zuidplein. Vanaf hier heb je toegang tot metrolijnen D en E, waardoor Charlois goed is verbonden met Rotterdam Centraal, Den Haag en de luchthaven ‘Rotterdam The Hague Airport’.

Parkeren:
Parkeren doe je gemakkelijk op je eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. De vraagprijs voor parkeerplaats betreft € 25.000,- k.k. (optioneel)

Restaurants en uitgaansgelegenheden:
Charlois biedt een levendig en gevarieerd aanbod aan restaurants en uitgaansgelegenheden. De wijk staat bekend om haar culinaire diversiteit, met eetgelegenheden die smaken uit de hele wereld vertegenwoordigen. De wijk combineert een rijke culinaire scene met een bruisend uitgaansleven. Een dagje wezen shoppen bij het grote winkelcentrum Zuidplein of juist opzoek naar een leuk restaurant voor een avondje uit in Ahoy? LISA is hiervoor een goede optie! Bij LISA vind je een wisselende kaart vol heerlijke gerechten! Zin in een kopje koffie met zelfgebakken taart? Tante Sjaar is de extra huiskamer van bewoners van Charlois.

Ons advies bij het kopen van jouw nieuwe woning? Neem jouw eigen NVM makelaar mee!

Toelichtingsclausule maatvoering
De branchebrede meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien bepaalde maten of oppervlaktes voor u van wezenlijk belang zijn, dan adviseren wij u deze na te meten.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

+ Lees meer

Kenmerken

Vraagprijs

€395.000,-

Bouwjaar

2001

Oppervlakte

102m²

Kamers

3

Bouw vorm

Bestaande bouw

Ligging

Aan park
Aan rustige weg
Aan vaarwater
Aan water
In woonwijk
Vrij uitzicht

Kwaliteit

Goed

Slaapkamers

2