Woningaanbod Rotterdam

Direct contact over deze woning?

Bel 010-4047749 WhatsApp: 06-21351167 Mail: info@lokkerbol.nl

Foto's (39)

Plattegrond (5)

H.A. Maaskantstraat 55

3071 MJ Rotterdam

615.000,-

129m²

139m²

4 slaapkamers

A+

Energielabel A+

Omschrijving

Vraagprijs woning: € 615.000,- k.k.

SFEERVOLLE EENGEZINSWONING! Royale 3-laagse eengezinswoning in de geliefde wijk ‘Stadstuinen’ met voor- en achtertuin, dakterras, moderne keuken én maar liefst vier slaapkamers. Deze woning is tot in de puntjes verzorgd en onderhouden. Ben jij klaar voor een nieuwe stap? Lees met ons mee!

Wat leuk is aan deze stadswoning is dat het naast een ruime achtertuin ook een fijne voortuin heeft. Hier is het heerlijk toeven op het muurbankje, omringd door lavendel en klimrozen. Bij het binnentreden van de woning valt direct de ruime hal op, die sfeervol en efficiënt is ingericht. Onder de trap is meer dan voldoende ruimte voor jassen en schoenen. Zelfs in de trap is er op een creatieve manier opbergruimte gecreëerd. Door het metershoge raam boven de voordeur komt er veel licht naar binnen, waardoor de hal zeer ruimtelijk aanvoelt. Een fijne binnenkomer!

Vervolgens stap je binnen in de woonkeuken- en kamer. Deze zijn middels een trappetje van elkaar gescheiden, wat een speels effect geeft. De woonkamer is mooi hoog en licht dankzij de grote glazen pui tot aan de grond. De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is in december 2017 geheel vernieuwd. De keuken is voorzien van een mooi composieten werkblad en verschillende inbouwapparatuur waaronder een 4-pits inductiekookplaat (BORA), combi oven, kokend water kraan en een grote koelkast met vriesvak. Rondom een speelse nis met inbouwspotjes zijn er diverse kasten, waardoor ook de keuken over veel opbergruimte beschikt. De houten wandplank in combinatie met de grijze frontjes maken het een sfeervol geheel. In deze keuken bereid je met plezier een lekkere maaltijd, voor jezelf óf voor gezelschap! In vrijwel de gehele woning ligt een mooie eikenhouten vloer met een whitewash finish. De keuken is voorzien van een stoere en praktische PVC vloer.

Vanuit de woonkamer is er zicht op de fraaie achtertuin. De achtertuin is met smaak aangelegd en heeft veel beplanting, waaronder een fruitboom (kweepeer). Door de grootte van de tuin zijn er meerdere plekken om lekker te kunnen zitten, in de zon of juist in de schaduw. Hiermee is de tuin een verlengstuk van de woonkamer geworden. De tuin is voorzien van een houten schuur met achterom waardoor je makkelijk je fiets in de tuin of schuur kunt zetten. Terug naar binnen! In de gang is nog een toiletruimte met fontein te vinden en de meterkast.

De eerste trap leidt naar de 1ste verdieping met vide. Een prachtige plek voor een blikvanger, zoals een mooie hanglamp. De overloop biedt een fijne plek voor een lekker zitje of hoekje. Op deze etage zijn twee slaapkamers en een badkamer te vinden. Beide slaapkamers, waarvan één momenteel als werkkamer dient, hebben een fijn formaat, De grootste kamer van de twee biedt toegang tot het dakterras, een heerlijke plek om te relaxen, onder het genot van een drankje. Zie jij jezelf hier al zitten? De badkamer is praktisch ingericht en beschikt over een inloopdouche, apart ligbad, een wastafel en toilet (II).

De tweede trap leidt naar de bovenste verdieping. Hier zijn nóg eens twee ruime slaapkamers gelegen, waarvan één met een Frans balkon. Ook deze kamers zijn uiteraard naar keuze vrij in te delen; een werkkamer, slaapkamer, of juist logeerkamer nodig? Aan jou de keus! Verder is hier nóg een badkamer (II) te vinden met een douche en wastafel én een berging met wasmachine- en drogeraansluiting.

Nog wat pluspunten van deze woning op een rijtje:
? er liggen 8 zonnepanelen op het dak
? de woning heeft 4 fijne slaapkamers;
? de woning heeft 2 badkamers
? de woning is altijd netjes onderhouden;
? de kamers aan de straatkant zijn voorzien van elektrische screens (2024) op zonne-energie
? het dak is in juli 2024 geheel vervangen (dak van beide etages en de schuur). Hier heb je dus de aankomende 30 jaar geen omkijken naar!

Klinkt dit als een woning die helemaal bij jou past? Wacht dan niet langer en bel naar ons om een afspraak in te plannen!

Indeling:
Begane grond: entree, toiletruimte met fontein (I)
Woonkamer: ± 22 m²
Keuken + eetkamer: ± 21 m² voorzien van diverse inbouwapparatuur t.w. een 4-pits inductiekookplaat (BORA), combi oven, Quooker, grote koelkast met vriesvak en veel kastruimte
Tuin: ± 50 m², met houten schuur en achterom

1e verdieping: overloop
Slaapkamer I: ± 7 m²
Slaapkamer II: ± 14 m², met toegang tot het dakterras: ± 19 m²
Badkamer (I): ± 4 m², voorzien van een ligbad met douchefunctie, enkele wastafel en toilet (II).

2e verdieping: overloop
Slaapkamer III: ± 15 m² met inbouwkast
Slaapkamer IV: ± 14 m², met Frans balkon en inbouwkast
Badkamer (II): ± 5 m², voorzien van een douche, wastafel én een berging met wasmachine- en drogeraansluiting.

Kenmerken en bijzonderheden:

Bouwjaar: 1999
Woonoppervlakte: ± 129 m²
Inhoud: ± 449 m³
Perceeloppervlakte: ± 139 m²
Eigen grond!
Verwarming en warm water: stadsverwarming
Energielabel: A+
Oplevering: in overleg, indicatie half februari 2025
Het dak is recent vervangen.
De kamers aan de straatkant zijn voorzien van screens

Persoonlijke noot verkoper:
Wij waren op zoek naar een kindvriendelijk huis in een goede buurt. Toen wij dit huis zagen, waren we direct verkocht. Niet alleen vanwege de fijne sfeer en indeling van het huis, maar ook de locatie was voor ons ideaal. Alles wat je nodig hebt in de buurt, zoals winkels, een postkantoor, het openbaar vervoer, een parkje om te spelen. Maar op loopafstand is ook de basisschool waar onze kinderen jarenlang met plezier naartoe zijn gegaan. Ook de kinderopvang is letterlijk om de hoek. Doordat er in de wijk veel andere gezinnen met kinderen wonen, maak je makkelijk contact en hebben je kinderen snel vriendjes en vriendinnetjes. Wat dat betreft voelt de wijk eerder dorps aan dan “de grote stad”. Waar wij ook van genoten hebben, is de mogelijkheid om buiten te zijn: ‘s ochtends een kopje koffie in de voortuin, in de zomer eten in de achtertuin en de kinderen kunnen heerlijk – en veilig – met de buurtkinderen spelen op het afgeschermde achterpad. Als de kinderen op bed liggen is het nog heerlijk zonnig op het dakterras. Wij zijn klaar voor een volgende stap, maar kunnen oprecht zeggen dat we hier jaren met veel plezier hebben gewoond!

De wijk:
Vroeger een echte havenarbeidersplek en nu kun je er fantastisch wonen met een overweldigend uitzicht. De Kop van Zuid is een levendige en vooral centraal gelegen wijk met alle voorzieningen binnen handbereik. Diverse winkels, grote supermarkten als Albert Heijn en de Jumbo en restaurants tref je op loop- en fietsafstand. Zo kun je in het Entrepotgebouw of bij Vuurplaat langs voor de dagelijkse boodschappen, geniet je van cultuur en horeca op de Wilhelminapier en ben je met enkele minuten in het bruisende stadscentrum om te winkelen. En het wordt alleen maar leuker. Aan de Laan op Zuid wordt op dit moment een nieuw zwembad gebouwd en komen er maar liefst drie grote stadsparken in de buurt erbij.

Openbaar vervoer voorzieningen:
Alle voorzieningen zoals het openbaar vervoer (tram, metro, NS-station, watertaxi en bus) zijn op korte loopafstand. Zo kun je bij metro- en tramhalte Wilhelminaplein opstappen op diverse lijnen. Je kunt zelfs met de Randstadrail vanaf hier helemaal naar Den Haag en treinstation Zuid ligt op nog geen minuut fietsafstand. Eens op een andere manier jezelf laten vervoeren? Dan kun je met de watertaxi ook een heel eind komen in Rotterdam! De woninglocatie voorziet in goede uitvalswegen met een snelle bereikbaarheid naar de A16 en A15.

Restaurants en uitgaansgelegenheden:
Je kunt bijvoorbeeld winkelen of op één van de gezellige terrassen genieten in de nabijgelegen Entrepothaven. Om de hoek vind je het Nieuwe Luxor Theater, Hotel New York of filmtheater LantarenVenster op de Wilhelminapier, maar ook het bruisende centrum van Rotterdam en het hippe Katendrecht zijn binnen enkele minuten te bereiken. Ook zijn het Feyenoord stadion en naastgelegen Pathé bioscoop met diverse bouwmarkten en winkels op korte afstand gelegen.

Ons advies bij het kopen van jouw nieuwe woning? Neem jouw eigen NVM makelaar mee!

Toelichtingsclausule maatvoering
De branchebrede meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien bepaalde maten of oppervlaktes voor u van wezenlijk belang zijn, dan adviseren wij u deze na te meten.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

+ Lees meer

Kenmerken

Vraagprijs

€615.000,-

Bouwjaar

1999

Oppervlakte

129m²

Kamers

5

Bouw vorm

Bestaande bouw

Ligging

In woonwijk

Kwaliteit

Goed

Slaapkamers

4