Woningaanbod Rotterdam

Direct contact over deze woning?

Bel 010-4047749 WhatsApp: 06-21351167 Mail: info@lokkerbol.nl

Foto's (25)

Plattegrond (3)

Oranjeboomstraat 64B

3071 BB Rotterdam

475.000,-

125m²

3 slaapkamers

A

Energielabel A

Omschrijving

Vraagprijs woning: € 475.000,- k.k.

Opzoek naar een multifunctionele ruime 2-laagse woning op een rustige locatie en toch vlakbij het centrum? Stop dan met zoeken! In deze fijne woning staan ruimte, comfort en een hoop woongenot centraal. De woning is oorspronkelijk gebouwd als woonwerkwoning, wat zorgt voor een variatie aan woonmogelijkheden. Met 3 slaapkamers, een aparte studio een balkon én energielabel A wordt wonen hier een feestje. Hier heb je alles in huis voor een fijn thuis!

Kom binnen! Vanuit de ruime entree bereik je de studio met een oppervlakte van maar liefst ± 29 m. De ruimte met een drie meter hoog plafond en eigen voordeur beschikt over enorme raampartijen van plafond tot vloer waardoor het altijd lekker licht is in huis. Aan de achterzijde is de keuken (2020) gelegen, welke is uitgerust met 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, combi oven en veel kastruimte. Vanuit de keurig onderhouden keuken stap je de badkamer binnen. De badkamer is voorzien van een douchecabine, een enkele wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. Met deze studio kan je werkelijk alle kanten op! Het is een zelfstandige woonruimte en kan bijvoorbeeld gebruikt worden als (mantel)zorgwoning of voor verhuur, maar kan ook gebruikt worden als kantoor, speelruimte voor de kinderen of atelier. Dat is aan jou!

De trap op! De overloop verbindt de verschillende vertrekken met elkaar. We starten in de gezellige woonkamer welke voldoende ruimte biedt voor een knusse zithoek en een sfeervolle eethoek. De woonkamer geeft je toegang tot het ruime balkon. Een heerlijke buitenruimte waar je van de zon kunt genieten vanaf het middaguur tot zonsondergang. Je geniet hier van het vrije uitzicht zonder inkijk van overburen. De nette, open keuken (2018) is uitgerust met een 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi oven, losse SMEG koel- vriescombinatie en veel kastruimte.

Verder vind je op deze woonlaag nog twee ruime slaapkamers. De moderne badkamer (2022) is uitgerust met een inloopdouche, een enkele wastafel met meubel, verwarmde spiegel en een designradiator. Liever een wasmachine en droger op de 2e woonlaag? Dat kan! De badkamer is namelijk voorzien van een aansluiting voor zowel wasmachine als droger.

Aan opbergruimte is in deze woning geen gebrek! In de onderbouw van het complex vind je een ruime externe berging. Ideaal voor het opbergen van fietsen of spullen welke je niet dagelijks gebruikt. Ook inpandig is er nog een ruime berging op de begane grond.

Kortom: een woning die je nieuwsgierig maakt! Kom jij kijken? Bel snel naar ons kantoor en wij plannen graag een bezichtiging met je in!

Persoonlijke noot verkoper:
Ik heb hier de afgelopen 22 jaar met heel veel plezier gewoond. Vanaf het eerste moment dat ik binnen gestapt ben, heeft dit huis als een warme jas gevoeld. De flexibiliteit van de woning heb ik enorm gewaardeerd. Ik heb de benedenverdieping als atelier, als kantoor en als logeerruimte gebruikt. Wat ik daarnaast heel fijn vond, was de locatie van de woning: binnen 10 minuten fietsen zat ik in het centrum en binnen 5 minuten was ik bij het Nieuwe Luxor, Lantaren Venster en Katendrecht, terwijl ik zelf in een rustige omgeving woonde en me ook kon terugtrekken van alle stadse hectiek als ik dat wilde. Vanwege de liefde verhuis ik nu naar België. Anders was ik hier zeker niet weggegaan.

De wijk:
De ligging van wijk Feijenoord is bijzonder; omringd door de rivier, dichtbij het centrum, maar toch afgezonderd. Om de hoek van de woning ligt het heerlijke Nassauhavenpark en stroomt de Maas. In de nabije omgeving liggen diverse winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer voorzieningen op loopafstand. Een grote Jumbo ligt aan de overkant van de straat en naar een Plus en een Albert Heijn is het 5 minuten fietsen. De wijk is daarnaast ontzettend in ontwikkeling. Hierdoor wordt wonen in de wijk Feijenoord nog aantrekkelijker! Zo is eind augustus een nieuw zwembad aan de Laan op Zuid geopend en worden maar liefst twee grote stadsparken in de buurt aangelegd.

Openbaar vervoer voorzieningen:
Alle openbaar vervoer voorzieningen zoals de bus, NS-station, tram, metro en watertaxi zijn op korte loopafstand van de woning te bereiken. Treinstation Zuid ligt op 8 minuten lopen. In de wijk rijden diverse buslijnen. Zo kun je met buslijn 32, met een halte op 3 minuten lopen, tussen Station Zuid en Overschie pendelen. Hiermee ben je ook in een mum van tijd in het stadscentrum.
Eens op een andere manier jezelf laten vervoeren? Ook de Watertaxi heeft diverse haltes op korte afstand van de woning. De locatie van de woning voorziet tot slot ook in goede uitvalswegen; binnen 10 minuten rijd je op de A16 en A15.

Restaurants en uitgaansgelegenheden:
Als je de weg oversteekt, loop je zo het levendige Entrepot met haar gezellige restaurantjes en autovrije terrassen op. Aanraders hier zijn bijvoorbeeld ’t Zusje of Proeflokaal Bregje. Maar ook de Wilhelminapier, met o.a. de Foodhallen, Hotel New York, het Nieuwe Luxor en filmtheater LantarenVenster, en het hippe restaurant Maas, liggen op wandelafstand. Even genieten van de rust? Maak dan een wandeling langs de kades van het Noordereiland.

Indeling:

Begane grond: entree ± 10 m²
Studio: ± 29 m² met keuken (2020) ± 4 m² uitgerust met 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, combi oven en veel kastruimte en badkamer (2021) ± 5 m² voorzien van een douchecabine, enkele wastafel, toilet en wasmachine aansluiting

1e etage: toiletruimte met fontein (2022)
Woonkamer: ± 26 m² met aansluitend balkon: ± 9 m²
Keuken (2018): ± 6 m² voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi oven, losse SMEG koel- vriescombinatie en veel kastruimte
Badkamer (2022): ± 4 m² uitgerust met een inloopdouche, enkele wastafel met meubel, verwarmde spiegel en radiator
Slaapkamer I: ± 12 m²
Slaapkamer II: ± 10 m²

Kenmerken en bijzonderheden:

Bouwjaar: 1993
Woonoppervlakte: ± 125 m²
Inhoud: ± 419 m³
Eigen grond!
VvE bijdrage woning 2024: ± € 204,- per maand
Verwarming en warm water: Cv-ketel (bouwjaar 2008)
Externe berging: ± 6 m²
Energielabel: A
Oplevering: in overleg, januari 2025

Ons advies bij het kopen van jouw nieuwe woning? Neem jouw eigen NVM makelaar mee!

Toelichtingsclausule maatvoering
De branchebrede meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien bepaalde maten of oppervlaktes voor u van wezenlijk belang zijn, dan adviseren wij u deze na te meten.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

+ Lees meer

Kenmerken

Vraagprijs

€475.000,-

Bouwjaar

1993

Oppervlakte

125m²

Kamers

4

Bouw vorm

Bestaande bouw

Ligging

In woonwijk

Kwaliteit

Goed

Slaapkamers

3