Woningaanbod Rotterdam

Direct contact over deze woning?

Bel 010-4047749 WhatsApp: 06-21351167 Mail: info@lokkerbol.nl

Foto's (22)

Plattegrond (2)

Djeddalaan 144

3067 MT Rotterdam

350.000,-

97m²

2 slaapkamers

B

Energielabel B

Omschrijving

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht de woning onverhoopt niet definitief verkocht worden, dan zullen wij u direct benaderen om alsnog een afspraak te maken voor een vrijblijvende bezichtiging.

Vraagprijs woning: € 350.000,- k.k.

STARTERS OPGELET! Mooi en ruim 3-kamer appartement met nieuwe keuken (2024), veel licht én een balkon, gelegen in de rustige en centraal gelegen stadswijk Oosterflank. Deze woning staat in de startblokken om bezichtigd te worden. Lees met ons mee en wie weet wordt je net zo enthousiast als wij zijn!

Welkom! Via de lift of trap bereik je de woning, gelegen op de 2e verdieping. Bij binnenkomst in de woonkamer word je direct verrast door de ruimte en vele lichtinval. Wat een fijne ruimte is dit! De keuken is onlangs vernieuwd (2024) en beschikt over een ruime U- keuken met diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast met vriesvak én veel kastruimte. Het marmerlook werkblad in combinatie met de zwarte elementen maakt het een keuken die helemaal van deze tijd is. Zie jij jezelf al zitten aan het barretje, terwijl je gezellig kunt borrelen of de dag doornemen met je gezelschap? Aansluitend aan de woning vind je het fijne balkon, gelegen op het zonnige zuiden.

Terug naar binnen. Via de gang bereik je de slaapkamers, hier zijn er in totaal twee van. Beiden zijn van goed formaat en beschikken over veel raampartijen. De badkamer is royaal van formaat en beschikt over een ligbad met douchefunctie, douchecabine, enkele wastafel met meubel, radiator en de wasmachine- en drogeraansluiting. Het wastafelmeubel met de zwarte elementen in de badkamer zorgt voor een strak geheel. Verder is er in de gang nog een toiletruimte met fontein te vinden. Door de gehele woning ligt een nieuwe laminaatvloer (2024).

Extra opbergruimte nodig? Op de begane grond van het complex beschik je over je eigen berging; ideaal!

Dit fijne appartement ligt in een rustige stadswijk. Hier voelt het écht als thuiskomen. Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Neem contact op met ons voor een afspraak!

De wijk:
De ligging in Rotterdam Oost is ideaal aan de rand van de wijk met alle voorzieningen binnen handbereik; Alexandrium Shopping Center met meer dan 100 winkels, diverse restaurants, een supermarkt en Woonmall Alexandrium. Daarnaast zijn er verschillende zorgvoorzieningen, middelbare en basisscholen, en tal van sportverenigingen in de buurt. Het openbaar vervoer, waaronder metro, bus, en het (intercity) NS station Alexander, is op loopafstand. Je hebt hier alle aansluitingen naar de rest van het land. Met de auto zit je binnen de kortste keren op zowel de A16 als de A20.

Indeling:

2e verdieping: entree, meterkast, toiletruimte met fontein
Woonkamer met eetkamer: ± 35 m², met toegang tot het balkon: ± 5 m²
Open keuken (2024): ± 8 m² voorzien van diverse inbouwapparatuur t.w. een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast met vriesvak en veel kastruimte (met voorraadkast)
Slaapkamer I: ± 19 m²
Slaapkamer II: ± 12 m²
Badkamer: ± 8 m², voorzien van een ligbad met douchefunctie, douchecabine, enkele wastafel met meubel, radiator en de wasmachine- en drogeraansluiting
Kenmerken en bijzonderheden:

Bouwjaar: 1998
Woonoppervlakte: ± 97 m²
Inhoud: ± 291 m³
Erfpacht afgekocht tot 26 juni 2047
VvE bijdrage woning 2024: ± € 284,- per maand
Verwarming en warm water: stadsverwarming
Energielabel: B
Eigen berging in de onderbouw: ± 6 m²
Oplevering: in overleg, kan snel
In de koopakte zal een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen.

Ons advies bij het kopen van jouw nieuwe woning? Neem jouw eigen NVM makelaar mee!

Toelichtingsclausule maatvoering
De branche brede meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien bepaalde maten of oppervlaktes voor u van wezenlijk belang zijn, dan adviseren wij u deze na te meten.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

+ Lees meer

Kenmerken

Vraagprijs

€350.000,-

Bouwjaar

1998

Oppervlakte

97m²

Kamers

3

Bouw vorm

Bestaande bouw

Ligging

Aan rustige weg
In woonwijk
Vrij uitzicht

Kwaliteit

Goed

Slaapkamers

2