Woningaanbod Rotterdam

Direct contact over deze woning?

Bel 010-4047749 WhatsApp: 06-21351167 Mail: info@lokkerbol.nl

Foto's (26)

Plattegrond (3)

Cor Kieboomplein 244

3077 MK Rotterdam

365.000,-

88m²

2 slaapkamers

A

Energielabel A

Omschrijving

Vraagprijs woning: € 365.000,- k.k.
Vraagprijs parkeerplaats: € 25.000,- k.k.

RUSTIGE THUISBASIS! Dit leuke 3-kamer appartement is gelegen op de 6e verdieping van het nette ‘’Rubenscomplex’’ op de Veranda. Een fijne woning met een royale woonkamer- en balkon, berging én eigen parkeerplaats. Inpakken en intrekken maar!

Welkom! De woonkamer biedt plaats voor een grote (lounge) bank en eethoek. De open keuken, vernieuwd in 2017 is uitgerust met een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi oven, koel-vriescombinatie en vaatwasser. Zo heb je tijdens het koken gezellig contact met je gezelschap. Vanuit de woonkamer stap je zo het ruime balkon op, vanwaar je uitkijkt op de Kuip. Zie jij jezelf hier al zitten, onder het genot van een hapje en drankje? De schuifpui is voorzien van een uitschuifbare hor, ideaal!

Door naar de gang. Hier is een toiletruimte te vinden met fontein en 2 royale slaapkamers. Beiden kamers hebben een hor; zo houd je de muggen ’s zomers buiten. De gehele verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer met een brede plank.

Door naar de badkamer, die is uitgerust met een ligbad met douchefunctie, douchecabine, enkele wastafel met meubel en radiator. In de gang is nog een inpandige berging gelegen, waar je veel spullen in kwijt kunt en tevens ook de wasmachine- en drogeraansluiting zit. Zo is dit altijd lekker uit het zicht!

Kinderen kunnen handig buiten spelen in de gemeenschappelijke binnentuin. Vanaf hier kijk je tevens uit op de Nieuwe Maas. Tot slot beschikt het appartement nog over een externe berging én een eigen parkeerplaats. De parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage wordt aangeboden voor € 25.000,- k.k. Voor de parkeerplaats geldt een verplichte afname.

Persoonlijke noot verkoper:
Mijn woning aan de Veranda die ik oprecht ga missen! Ik heb hier altijd met veel plezier gewoond. Voortaan lekker lopend naar de bioscoop of lekker wandelen aan het water. Of gewoon lekker thuis op mijn heerlijke balkon en de tijd vergeten in de zomeravonden en niet te vergeten het goede contact met de fijne buren! Het fijne aan de woning is dat je er rustig kan wonen, ondanks dat er veel leven is op de Veranda. Een avondje geen zin om te koken, een drankje doen of last minute naar de bioscoop, het is allemaal mogelijk. Want je hoeft maar de deur uit te lopen en je bent er. Daarbij ga ik ook regelmatig wandelen aan het water, gevolgd door een wandeling in het Brienenoordpark. Wonen in een stad, maar op 5 minuten loopafstand van een groene omgeving. Ik ga nu na bijna 7 jaar verhuizen, maar ik heb hier altijd met veel plezier gewoond. Mijn geliefde huis door familie en vrienden, die iedere keer maar bleven zeggen wanneer zij op bezoek kwamen ‘’ hoe fijn ik hier wel woon ‘’.

De wijk:
De Veranda is een relatief jong gebied met haar komst in de eind jaren ’90. Het is een plek met aan de ene zijde heerlijke rust van de voorbijvarende boten en het kabbelende water van de Nieuwe Maas en aan de andere zijde de gezellige drukte van jong-Rotterdam die De Veranda bezoekt voor het nodige vermaak. De Veranda is dan ook voor jong en oud the place-to-be en maakt het een écht Rotterdamse wijk! Op zoek naar wat meer groen en rust? Dan kunt je langs de kade aan de Nieuwe Maas heerlijk uitwaaien of een rondje wandelen op het Eiland van Brienenoord.

Uitvalswegen:
Over het Varkenoordseviaduct en de Laan op Zuid ben je via de Erasmusbrug met de fiets of auto binnen een mum van tijd in het bruisende stadscentrum. Dicht in de buurt zijn ook diverse uitvalswegen. Via de Stadionweg is snel de oprit Feijenoord van de A16 nabij de Van Brienenoordbrug te bereiken.

Openbaar vervoer voorzieningen:
In de wijk zijn verschillende openbaar vervoer voorzieningen zoals tramlijn 23 die pendelt tussen P+R Beverwaard en Marconiplein en treinstation Rotterdam-Zuid vind je op loopafstand. Eens op een andere manier jezelf laten vervoeren? Dan kun je met de watertaxi ook een heel eind komen in Rotterdam!

Parkeren:
Parkeren doe je gemakkelijk op je eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.
De vraagprijs voor parkeerplaats betreft € 25.000,- k.k. Voor de parkeerplaats geldt een verplichte afname.

Restaurants en uitgaansgelegenheden:
Om het wonen op De Veranda nog aangenamer te maken, heb je op loopafstand verschillende restaurants, uitlopend van heerlijke pasta’s bij Happy Italy tot verfijnde Afghaanse gerechten bij Helai en all you can eat sushi bij Shabu Shabu. Ook zal jij je in deze wijk niet snel vervelen, want je hebt er een grote Pathé bioscoop, bowling en een sportschool om de hoek.

Indeling:

6e verdieping: entree, hal, toiletruimte met fontein
Woonkamer: ± 34 m²
Keuken (2017): ± 9 m² voorzien van diverse inbouwapparatuur t.w. een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi oven, koel-vriescombinatie en vaatwasser.
Slaapkamer I: ± 13 m²
Slaapkamer II: ± 9 m²
Badkamer: ± 5 m², voorzien van een ligbad met douchefunctie, douchecabine, enkele wastafel met meubel en radiator.
Inpandige berging: ± 2 m², met wasmachine- en drogeraansluiting

Kenmerken en bijzonderheden:

Bouwjaar: 2005
Woonoppervlakte: ± 88 m²
Inhoud: ± 267 m³
Eigen grond!
VvE bijdrage woning 2024: ± € 170,- per maand
VvE bijdrage parkeerplaats 2024: ± € 22,- per maand
Verwarming en warm water: stadsverwarming
Energielabel: A
Eigen berging in de onderbouw: ± 6 m²
Mechanische ventilatie (2022 vervangen)
Gemeenschappelijke fietsenstalling op de begane grond
Toegang tot de gezamenlijke binnentuin
Oplevering: in overleg, indicatie half november

Ons advies bij het kopen van jouw nieuwe woning? Neem jouw eigen NVM makelaar mee!

Toelichtingsclausule maatvoering
De branchebrede meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien bepaalde maten of oppervlaktes voor u van wezenlijk belang zijn, dan adviseren wij u deze na te meten.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

+ Lees meer

Kenmerken

Vraagprijs

€365.000,-

Bouwjaar

2005

Oppervlakte

88m²

Kamers

3

Bouw vorm

Bestaande bouw

Ligging

In woonwijk
Vrij uitzicht

Kwaliteit

Goed

Slaapkamers

2