Woningaanbod Rotterdam

Direct contact over deze woning?

Bel 010-4047749 WhatsApp: 06-21351167 Mail: info@lokkerbol.nl

Foto's (47)

Plattegrond (4)

Maashaven N.z. 593

3072 AE Rotterdam

1.250.000,-

224m²

266m²

4 slaapkamers

A++

Energielabel A++

Omschrijving

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht de woning onverhoopt niet definitief verkocht worden, dan zullen wij u direct benaderen om alsnog een afspraak te maken voor een vrijblijvende bezichtiging.

Vraagprijs woning: € 1.250.000,- k.k. (inclusief inpandige parkeerbox met 2 parkeerplaatsen)

UNIEKE LOODSWONING IN HET HAVENKWARTIER! Deze fantastische en ruime 3-laagse eengezinswoning, onderdeel van het meest recent opgeleverde Havenkwartier op Katendrecht, is er niet zomaar één! De woning beschikt over maar liefst 4 slaapkamers, 2 badkamers, 2 parkeerplaatsen, 1 werkatelier, 3 buitenruimtes én energielabel A++. Door de autoluwe kade heb je een waanzinnig vrij uitzicht op het vaarwater, en dat zo dicht bij het kloppende hart van Rotterdam. Dit is dé perfecte combinatie tussen een rustige omgeving met toch alle stadse gemakken in de buurt! Zien we jou snel?!

Kom verder in deze zeer ruime en multifunctionele woning! De voordeur van de woning bevindt zich op de 1e etage en betreed je via de ruime voortuin. Hier is genoeg plek voor het plaatsen van een lekkere zithoek. Op naar binnen! De royale hal geeft je toegang tot de woonkamer, eetkamer én keuken. De grote raampartijen aan weerszijden, over de gehele breedte en hoogte van de woning zorgen voor een schitterend natuurlijk lichtinval. Dit zorgt voor een nóg ruimtelijker gevoel. De moderne woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, t.w. een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi oven, losse koelkast, losse vriezer en kokende waterkaan (Selsiuz). Hier kun je al je favoriete gerechten bereiden! De nachtblauwe kleur in combinatie met de gouden elementen en een marmerlook aanrechtblad zorgen voor een chique uitstraling. Door de bar tussen woonkamer en keuken heb je direct contact met elkaar en maakt dit een ideale plek om gezellig te borrelen en te tafelen. De luxueuze woonkeuken geeft je ook toegang tot de voortuin. Zo kan je bij mooi weer buiten serveren. De voortuin (eerste buitenruimte) loopt over in een schitterende groene binnentuin.

De trap in de woonkamer brengt je naar de begane grond. Hier vind je een ruime werkruimte met pantry. Een eigen studio, eigen woonruimte voor kinderen óf kantoor aan huis realiseren? Dat kan! De werkruimte kan namelijk worden afgesloten van het woonhuis. Ook vind je op de begane grond een inpandige berging mét badkamer aansluiting. Zo is hier ook de mogelijkheid voor het creëren van een 3e badkamer. Aansluitend aan de werkruimte vind je de wintertuin (tweede buitenruimte). Via de “overhead roldeuren” maak je de wintertuin geheel open. Dit is nog zo’n heerlijke buitenruimte waar je geniet van het vrije uitzicht op de kade aan het water. Doordat de straat autoluw is heb je hier geen last van verkeer. Uniek in Rotterdam! De begane grond geeft je verder toegang tot je 2 eigen parkeerplaatsen in een afgesloten parkeerbox, een trapkast en nóg een toiletruimte (I).

Op naar de 2e verdieping van de woning. Wat een prachtige ruime overloop heb je hier! Op deze etage zijn 4 (!) slaapkamers en 2 (!) badkamers te vinden. Slaapkamer I en II geven je toegang tot het ruime dakterras (derde buitenruimte). Een heerlijke plek waar je in alle rust kunt genieten van het vrije uitzicht over de Maashaven. Slaapkamer III en IV geven uitzicht over de gezamenlijke groene binnentuin. Op zoek naar een grotere slaapkamer met ensuite badkamer? Dat kan door de tussenwand van slaapkamer III en IV weg te halen. De originele deur van badkamer II is nog aanwezig. Verder zijn op deze etage nog 2 inpandige bergingen en een toiletruimte (II) te vinden.

Als het bovenstaande je nog niet voldoende heeft geënthousiasmeerd, doen we er graag nog een schepje bovenop! De woning is namelijk ook voorzien van:
– Hoge plafonds van 2.6 meter;
– PVC vloer met vloerverwarming en vloerverkoeling in de gehele woning;
– Gelegen op eigen grond;
– 2 dakterrassen én een tuin;
– Een eigen plek in de algemene fietsstalling

Geen tijd te verliezen! Neem contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging!

Persoonlijke noot verkoper:
‘Kan jij de Kaap aan?’ Met deze slogan werden wij 14 jaar geleden getrokken naar het fantastische Katendrecht. Destijds volgens velen een spannende keuze. Inmiddels verkozen tot één van de tien hipste wijken van Europa. Het eiland waar oud en nieuw elkaar ontmoet. Het karakter en de veiligheid van een dorp, met al het imposante en bruisende van de stad Rotterdam. Het is een genot hier te wonen en vooral in dit grote huis! Alles is nieuw, zeer ruimtelijk en licht. Op alle verdiepingen kijk je aan de voorzijde uit op het water en aan de achterzijde op het groen van de gezamenlijke binnentuin. Je ervaart een oase van rust, midden in deze dynamische stad. En je ervaart het ultieme eilandgevoel, want zodra je de deur uitgaat hoor je de meeuwen en soms ruik je de zilte lucht van de zee. Met een lach en een traan nemen wij na 14 jaar afscheid van ons geliefde eiland. We hopen dat de nieuwe bewoners zich hier net zo thuis gaan voelen als wij dat doen!
Deze grondgebonden woning is een bijzonder object met tal van mogelijkheden. Vooral de inpandige dubbele parkeergarage ervaren wij als een enorme luxe in deze wijk met hoge parkeerdruk. Ook de multifunctionele ruimte op de BG met een pantry, een toilet en een aansluiting voor een douche is fantastisch. Deze ruimte is af te sluiten van het woonhuis. Dus hier kan een atelier of een eigen praktijk aan huis gehouden worden. Het kan ook verhuurd worden. De woonkamer en grote eetkeuken op de eerste verdieping zijn luxe ingericht. Het hebben van vier slaapkamers, twee badkamers en een washok op één verdieping is voor een gezin met kinderen zeer prettig en praktisch. Bovendien heeft dit huis drie buitenruimtes. Dat betekent: op alle momenten van de dag ergens in de zon kunnen zitten en de keuze hebben tussen rust of juist gezelligheid in de gezamenlijke binnentuin.

Havenkwartier:
Heb jij al het recent opgeleverde nieuwbouwproject in het hart van Katendrecht gespot? Een gebouw met tweehonderd energiezuinige en toekomstbestendige koopwoningen, waaronder appartementen en familiewoningen. Het gebouw is geïnspireerd op de karakteristieke havengebouwen in de Rotterdamse binnenhavens.

De wijk:
Katendrecht, bij menig Rotterdammer beter bekend als De Kaap, is een populair schiereiland gelegen tussen de Maashaven en Rijnhaven in Rotterdam. Het Theater Walhalla, het Deliplein met haar terrasjes en het SS Rotterdam zijn allen op een steenworp afstand van het huis te vinden. Je kunt bij de Jumbo supermarkt terecht voor al jouw dagelijkse boodschappen of gaat naar de Fenix Food Factory voor de verse, ambachtelijke producten.

Openbaar vervoer voorzieningen:
Op de Kaap pendelt buslijn 77 tussen Zuidplein en het SS Rotterdam. Deze bus stopt ook bij metrohalte Rijnhaven, waarvan je met de metro verder kunt met de Randstad Rail richting Den Haag. Ook kun je lopend via de Rijnhavenbrug snel bij metrostation Wilhelminaplein komen en ben je in een mum van tijd in het stadscentrum. Eens jezelf op een andere manier laten vervoeren? Dan kun je met de watertaxi ook een heel eind komen in Rotterdam!

Parkeren:
Parkeren doe je gemakkelijk op één van de twee eigen parkeerplaatsen in de afgesloten parkeergarage. Deze zijn bij de vraagprijs inbegrepen.

Scholen en kinderopvang:
In de wijk zijn twee basisscholen, de Globetrotter en OBS De Schalm. Zoek je voor de kleintjes nog een kinderopvang? Dan heb je op het populaire schiereiland een ruime keuze uit kinderdagverblijven en peuterspeelzalen.

Restaurants en uitgaansgelegenheden:
Zin in een hapje en een drankje om het weekend in te luiden? Dan kun je je op het Deliplein uitleven! Bij Deli Bird eet je Thais, bij Bistro du Bac krijg je authentieke Franse gerechten of eens wat anders bij De Matroos en Het Meisje: je krijgt er wat de pot schaft. Leuke voorstellingen woon je bij in het Theater Walhalla. Ook de dynamische en culturele Wilhelminapier, met o.a. De Cruiseterminal, het Nieuwe Luxor Theater, film- en muziektheater LantarenVenster, Hotel New York, het Fotomuseum en de Foodhallen, is via de Rijnhavenbrug op loopafstand bereikbaar voor het nodige vermaak.

Indeling:

Begane grond: entree, hal en toiletruimte met fontein (I)
Inpandige berging I: ± 2 m² (met badkameraansluiting, voor mogelijkheid tot realiseren van een 3e badkamer) en trapkast
Toegang tot inpandige parkeergarage met 2 parkeerplaatsen ± 37 m²
Kantoor/werkruimte ± 33 m² met koelkast en veel kastruimte (met mogelijkheid tot realiseren van een studio)  en toegang tot de wintertuin/serre ± 15 m²

1e etage: ruime entree en hal ± 8 m²
Woonkamer: ± 53 m²
Keuken: ± 19 m² voorzien van diverse inbouwapparatuur, t.w. een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi oven, losse koelkast, losse vriezer en kokend waterkaan Selsiuz
Voortuin: ± 44 m² met toegang tot de gezamenlijke groene binnentuin

2e etage: ruime overloop ± 11 m² en toiletruimte met fontein (II)
Slaapkamer I: ± 11 m² met toegang tot het dakterras ± 13 m²
Slaapkamer II: ± 10 m² met toegang tot het dakterras ± 13 m²
Slaapkamer III: ± 13 m²
Slaapkamer IV: ± 10 m²
Badkamer I: ± 6 m² voorzien van een ligbad met douchefunctie, inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en 2 kranen en designradiator
Badkamer II: ± 6 m² voorzien van een inloopdouche, enkele wastafel met meubel en designradiator
Inpandige berging II: ± 5 m² met wasmachine- en drogeraansluiting
Inpandige berging III: ± 2 m² met WTW-unit

Kenmerken en bijzonderheden:

Bouwjaar: 2023
Woonoppervlakte: ± 224 m²
Inhoud: ± 907 m³
Eigen grond!
VvE bijdrage woning 2024: ± € 301,- per maand
VvE bijdrage parkeerplaats 2024: ± € 103,- per maand
Verwarming en warm water: stadsverwarming
Energielabel: A++
Inpandige parkeerbox met 2 parkeerplaatsen totaal ± 37 m²
Gemeenschappelijke fietsenberging, ruimte voor max 1 fiets
Gemeenschappelijke scooterberging
Toegang tot de gezamenlijke binnentuin op de 7e etage
Oplevering: in overleg

Ons advies bij het kopen van jouw nieuwe woning? Neem jouw eigen NVM makelaar mee!

Toelichtingsclausule maatvoering
De branchebrede meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien bepaalde maten of oppervlaktes voor u van wezenlijk belang zijn, dan adviseren wij u deze na te meten.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

+ Lees meer

Kenmerken

Vraagprijs

€1.250.000,-

Bouwjaar

2023

Oppervlakte

224m²

Kamers

6

Bouw vorm

Bestaande bouw

Ligging

Aan vaarwater
Aan water
In woonwijk
Vrij uitzicht

Kwaliteit

Uitstekend

Slaapkamers

4