Woningaanbod Rotterdam

Direct contact over deze woning?

Bel 010-4047749 WhatsApp: 06-21351167 Mail: info@lokkerbol.nl

Foto's (29)

Plattegrond (2)

Jan Pettersonstraat 238

3077 MN Rotterdam

375.000,-

89m²

2 slaapkamers

B

Energielabel B

Omschrijving

Vraagprijs woning: € 375.000,- k.k. | Vraagprijs parkeerplaats: € 25.000,- k.k.

GROEN GENIETEN! Dit 3-KAMER APPARTEMENT op de 10e verdieping is gelegen in de fijne woonwijk ‘de Veranda’ tussen de Maas en de Kuip. Vele groenstroken rond dit appartementencomplex “Ruysdael” zijn hier dan ook terug te vinden. Een heerlijke woning waarbij de rust opgezocht kan worden, maar ook zo de drukte ingedoken kan worden naar het CENTRUM van Rotterdam. Wat wil je nog meer?

Dit appartement heeft een fijne sfeer en is keurig onderhouden. Dit valt ook gelijk op als je het appartement binnentreedt. De keuken, de badkamer en het toilet zijn in 2022 zelfs geheel vernieuwd! De vele lichte kleuren die zijn aangehouden in de woning in combinatie met de lichtinval van de ramen én het balkon brengt een goed sfeertje met zich mee! Laten we starten in de ruime woonkamer met de half open keuken. De keuken is voorzien van alle nodige inbouwapparatuur en heeft vele kasten om spullen in op te bergen. Handig voor al die heerlijke etentjes met vrienden of familie! Ook is er een grote stijlvolle glazen schuifdeur die toegang biedt tot het balkon. Hoe fijn om hier heerlijk te relaxen met een kopje koffie of voor in de avonduren met een biertje of een wijntje. En dan nog maar niet te spreken over het uitzicht. Vanaf je balkon kan je namelijk uren turen naar de bootjes varend over de welbekende Maas!

Vanuit de woonkamer gaan we door naar de twee slaapkamers. Hier komen wederom de lichte kleuren weer terug. Beide slaapkamers beschikken over een groot raam, waardoor er aan lichtinval niks ontbreekt! Ook hebben beide slaapkamers voldoende opbergruimte om al die kleding, schoenen, en andere spullen in op te bergen! Naast de slaapkamers heeft dit appartement ook een moderne badkamer. Voor ons een echte EYECATCHER van dit appartement! De badkamer is voorzien van een regendouche met handige nis en een wastafel met twee wasbakken en grote lades. Een heerlijke start om ’s ochtends even rustig wakker te worden! Verder vind je in de gang een mooie separate toiletruimte met fontein, in dezelfde stijl doorgevoerd als de badkamer.

Ten slotte heeft het appartement een externe berging op de 1e verdieping van het complex én een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage onder het complex. Deze parkeerplaats word je aangeboden voor € 25.000,- k.k.
Beginnen jouw vingers al te jeuken voor het maken van een bezichtigingsafspraak? Dat snappen wij helemaal! Bel snel naar ons kantoor en wij plannen graag een afspraak voor je in!

De wijk:
De Veranda is een relatief jong gebied met haar komst in de eind jaren ’90. Het is een plek met aan de ene zijde heerlijke rust van de voorbij varende boten en het kabbelende water van de Nieuwe Maas en aan de andere zijde de gezellige drukte van jong-Rotterdam die De Veranda bezoekt voor het nodige vermaak. De Veranda is dan ook voor jong en oud the place-to-be en maakt het een écht Rotterdamse wijk! Op zoek naar wat meer groen en rust? Dan kunt je langs de kade aan de Nieuwe Maas heerlijk uitwaaien of een rondje wandelen op het Eiland van Brienenoord.

Uitvalswegen:
Over het Varkenoordseviaduct en de Laan op Zuid ben je via de Erasmusbrug met de fiets of auto binnen een mum van tijd in het bruisende stadscentrum. Dicht in de buurt zijn ook diverse uitvalswegen. Via de Stadionweg is snel de oprit Feijenoord van de A16 nabij de Van Brienenoordbrug te bereiken.

Parkeren
Parkeren doe je comfortabel op jouw eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage onder het complex. Deze parkeerplaats word je aangeboden voor € 25.000,- k.k. en is een verplichte afname bij de woning.

Openbaar vervoer voorzieningen:
In de wijk zijn verschillende openbaar vervoer voorzieningen zoals tramlijn 23 die pendelt tussen P+R Beverwaard en Marconiplein en treinstation Rotterdam-Zuid vind je op loopafstand. Eens op een andere manier jezelf laten vervoeren? Dan kun je met de watertaxi ook een heel eind komen in Rotterdam!

Restaurants en uitgaansgelegenheden:
Om het wonen op De Veranda nog aangenamer te maken, heb je op loopafstand verschillende restaurants, uitlopend van heerlijke pasta’s bij Happy Italy tot verfijnde Afghaanse gerechten bij Helai en all you can eat sushi bij Shabu Shabu. Ook zal jij je in deze wijk niet snel vervelen, want je hebt er een grote Pathé bioscoop, bowling en een sportschool om de hoek.

Indeling:

10e verdieping: entree, hal en een separate toiletruimte met fontein (2022).
Woonkamer met halfopen keuken (2022): ± 34 m², met een schuifdeur naar het balkon (± 6 m²).
Half open keuken (2022): ± 5 m², voorzien van de benodigde inbouwapparatuur, t.w. een 4-pits inductie kookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser en koel/- vriescombinatie.
Slaapkamer I: ± 15 m²
Slaapkamer II: ± 12 m²
Badkamer (2022): ± 6 m², voorzien van een regendouche met handige nis en een wastafel met twee wasbakken en grote lades.
Inpandige berging: ± 3 m², met wasmachine- en drogeraansluiting.

Kenmerken en bijzonderheden:

Bouwjaar: 2002
Woonoppervlakte: ± 89 m²
Inhoud: ± 255 m³
Erfpacht: afgekocht tot en met 16 december 2049
VvE bijdrage woning en parkeerplaats: ± € 147,- per maand
Verwarming en warm water: stadsverwarming
Energielabel: B
Externe berging in de onderbouw van het complex op de 1e verdieping: ± 6 m²
Oplevering: in overleg

Ons advies bij het kopen van uw nieuwe woning? Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien bepaalde maten of oppervlaktes voor u van wezenlijk belang zijn, dan adviseren wij u deze na te meten.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

+ Lees meer

Kenmerken

Vraagprijs

€375.000,-

Bouwjaar

2002

Oppervlakte

89m²

Kamers

3

Bouw vorm

Bestaande bouw

Ligging

Aan vaarwater
Aan water
Open ligging
Vrij uitzicht

Kwaliteit

Goed

Slaapkamers

2