Woningaanbod Rotterdam

Direct contact over deze woning?

Bel 010-4047749 WhatsApp: 06-21351167 Mail: info@lokkerbol.nl

Foto's (20)

Plattegrond (1)

Wijnbrugstraat 73

3011 XW Rotterdam

275.000,-

47m²

A

Energielabel A

Omschrijving

Vraagprijs woning: € 275.000,- k.k.

Wonen in het Maritiem District! Deze studio maakt onderdeel uit van de luxe ‘Waterstadtoren’. Deze woontoren staat als indrukwekkend middelpunt op het altijd levendige ‘Wijnhaveneiland’.

De bestemming van deze studio (circa 47 m²) is recent gewijzigd van kantoorruimte naar wonen en is ideaal als 2e woning in de stad of voor een studerende zoon of dochter.

Momenteel is het één grote open ruimte waar een klein keukenblok met een wastafel en twee boven- een twee onderkasten staat. Het toilet bevindt zich in de hal. Een badkamer dient nog door de koper geplaatst te worden, maar hierna kun je met inrichten beginnen en gaan genieten van deze heerlijke plek.

De wijk:
Het Wijnhaveneiland, onderdeel van de Stadsdriehoek, is een toplocatie! Hier geniet je elke dag weer van de inspirerende omgeving en alle stadse voorzieningen. Het is een wijk waar het allemaal gebeurt: wonen, werken en plezier. Zo vind je hier vele winkelstraten als de Meent en Pannekoekstraat, gezellige cafés en restaurants. Maar ook de centrale bibliotheek, meerdere sportfaciliteiten, diverse supermarkten en de Rotterdamse Markt op de Binnenrotte voor verse producten. 

Openbaar vervoer voorzieningen:
Op loopafstand van het appartement vind je de metro, bus, tram en trein bij het NS-station Blaak. Zo ben je in een mum van tijd aan de andere kant van de Randstad en in 25 minuten op Schiphol.

Restaurants en uitgaansgelegenheden:
Dit appartement is heerlijk centraal gelegen en op loopafstand van alle (stadse) voorzieningen. In de omgeving vind je diverse gezellige uitgaansgelegenheden en kun je bij de Oude Haven voor een hapje en een drankje goed terecht. Liever het weekend winkelend doorbrengen? Dan zijn de bekende Markthal, Koopgoot en de Meent om de hoek.

Indeling:

4e verdieping: entree, hal, volledig betegeld toilet met fontein.
Open ruimte/ studio: ± 47 m², voorzien van een klein keukenblok met twee onder- en twee bovenkasten en een wastafel.
In de kamer hangt de videofooninstallatie en om de hoek van het keukenblok is de meterkast.

Kenmerken en bijzonderheden:

Bouwjaar: 2004
Woonoppervlakte: ± 47 m²
Inhoud: ± 143 m³
Erfpacht afgekocht tot 19 februari 2052
VvE bijdrage: ± € 126,- per maand
Verwarming en warm water: stadsverwarming
Energielabel: A
Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing omdat de eigenaresse niet in het huis heeft gewoond
Oplevering: in overleg, kan snel

Ons advies bij het kopen van jouw nieuwe woning? Neem jouw eigen NVM makelaar mee!

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.?Indien bepaalde maten of oppervlaktes voor u van wezenlijk belang zijn, dan adviseren wij u deze na te meten.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is?dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren.?Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

+ Lees meer

Kenmerken

Vraagprijs

€275.000,-

Bouwjaar

2004

Oppervlakte

47m²

Kamers

1

Bouw vorm

Bestaande bouw

Ligging

In centrum

Kwaliteit

Goed